На телевизионния екран хвърленият в затвора опозиционен лидер Алексей Навални

...
На телевизионния екран хвърленият в затвора опозиционен лидер Алексей Навални
Коментари Харесай

Екран показва Навални ден преди края

На телевизионния екран хвърленият в пандиза опозиционен водач Алексей Навални надникна през прозорец с решетка, смеейки се и подхвърляйки смешки за изчерпващите се средства и заплатата на съдията ", написа  " Ройтерс " за обръщението му с видеовръзка пред правосъдна зала на 15 февруари, ден преди да бъде оповестена гибелта му, цитира Българска телеграфна агенция и Дневник.

" 47-годишният изглеждаше добре и радостен, до момента в който даде показания по видеовръзка в четвъртък. Камерата се отмести, с цел да покаже правосъдните чиновници, които се хилеха дружно с него, наслаждавайки се на закачките. "

Запазената му марка - възприятието за комизъм - се завърна в четвъртък, при последната му поява в черна униформа. " Ваша чест, ще ви изпратя номера на персоналната си сметка, с цел да можете да употребявате голямата си заплата като федерален арбитър, с цел да " подгреете " персоналната ми сметка, тъй като парите ми свършват ", сподели той.

Онлайн новинарското издание SOTA заяви, че правосъдното съвещание е било свикано след " кавга " със чиновник на пандиза, който се е опитал да конфискува писалката на Навални. Това, наподобява, бе и повода за последвалите известия, че той още веднъж отива в карцер, четвърти път за два месеца.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР