На тежка софра в столичен хотел събра верни приятели босът

...
На тежка софра в столичен хотел събра верни приятели босът
Коментари Харесай

Чичо Пенчо и дедо Люпко бистрят на ракия как да бият Ботев

На тежка трапеза в столичен хотел събра правилни другари босът на ЦСКА Гриша Ганчев, с цел да отпразнува 56-ия си рожден ден н. Над 100 посетители почетоха празника на Ганчев, като измежду тях бяха видни родни фигури във футбола, битката и други спортове.

Треньорският щаб на ЦСКАбеше на събитието, само че не и играчите. По традиция Ганчев не желае купони, преди да са свършили мачовете и по тази причина футболистите не участваха. За тях се чака да има обособен прием през идната седмица.

От футболния клуб с изключение на Нестор Ел Маестро и екипът му участваха също почетният президент Димитър Пенев, новоназначеният съветник Люпко Петрович и изпълнителният шеф Пламен Марков. Пената, Петрович и Марков седнаха един до различен, като обсъждаха оживено както мемоари, по този начин и настоящата обстановка към ЦСКА и зимната селекция.

Първата среща на Люпко и Пената датира от 31 октомври 1999 година Тогава Стратега побеждава Майстора във безконечното дерби с 1:0. Мачът е незабравим, защото Димитър Иванов осъществя най-бързия гол в конфликта, още в 36-ата секунда.

Петрович и Пенев приказваха пред " Тема Спорт " във връзка рождения ден на Гриша Ганчев, като Пената даде и къс коментар за идния конфликт с Ботев.

„ Димитър Пенев е най-великият български треньор за всички времена! ”, отсече Петрович.

" Изкарахме доста хубаво, спомнихме си някои истории с Пенев. ЦСКА ще разясня по-обстойно след мача с Ботев Пловдив. Твърде малко съм гледал тима към момента ", добави Петрович.

Стратега пък съобщи: " Събрахме се по прекрасен мотив. Гришата е млад властник, да е жив и здрав и да не стопира да оказва помощ на ЦСКА. На футболистите ще им поръчам да бият в последния мач, с цел да не се утежнява ситуацията в допълнение. Нека да играят преди всичко за клуба и на второ за себе си. Победата е наложителна ", сподели Пенев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР