На тайна, но иначе отворена среща, са се събрали Кирил

...
На тайна, но иначе отворена среща, са се събрали Кирил
Коментари Харесай

Като на театър: Кирил Петков, Асен Василев и Ицо Хазарта на тронове пред 300 съмишленици

На загадка, само че другояче отворена среща, са се събрали Кирил Петков, Асен Василев, Ицо Хазарта и над 300 съидейници на „ Продължаваме промяната “.

 

Това излиза наяве от известие на партията в обществените мрежи.

„ Очаквайте скоро повече информация за първата отворена среща “, пишат от Политическа партия. И издават какво са си говорили в залата.

“Колко от вас са взели участие в идея? ”, пита Елена…Така стартира постът на Политическа партия във фейсбук. И продължава: „ Залата се извърши с вдигнати ръце, а ние за следващ път се убедихме, че България е цялостна с дейни, цветни и смели хора, които всеки ден сами трансформират България. За да бъде такава, каквато знаем, че може да бъде. Справедлива, чиста, красива, горда, здрава, смела…Правят го лека-полека. Въпреки системата. Въпреки страната. Сами. Досега.

Защото към този момент и ние сме до вас. Защото Бъдещето зависи от всички нас. Обединени. “

Четиримата от Политическа партия стоят на „ тронове “. Защото мястото на срещата с гласоподаватели е „ City Mark Art Center - Сити Марк Център за Изкуство “ на столичната улица „ Янко Сакъзов “.

Малката зала е показана като място за „ Събития, Презентации, Коктейли, Обучения, Семинари, Концерти, Театър, Детски представления, Изложби “. Това евентуално е и повода вместо столове, говорещите да са настанени на сценичен атрибут, написа tribune.bg.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР