На тържествена церемония в Берлемон, сградата, където се намира Европейската

...
На тържествена церемония в Берлемон, сградата, където се намира Европейската
Коментари Харесай

Юнкер предаде на Фон дер Лайен поста председател на ЕК

На тържествена гала в Берлемон, постройката, където се намира Европейската комисия, Жан Клод Юнкер съобщи поста ръководител на изпълнителният орган на Европейския съюз на Урсула фон дер Лайен. Това стана в наличието на доста чиновници на Европейска комисия. Юнкер се обърна към тях с думите:

„ Имате късмет с Урсула фон дер Лайен като ръководител. Тя ще направи всичко, което може, а тя умее да прави доста неща, с цел да служи на Европа. Френският мъдрец Блез Паскал споделяше: " Обичам нещата, които вървят дружно ". Европа и нейната обществена администрация вървят дружно. Дълбоко съм уверен, че Урсула ще сближи нещата и хората. Не забравяйте нещата, само че се концентрирайте върху хората. Успех на всички вас! “

След това Юнкер съобщи на фон дер Лайен звънеца на ръководителя на Комисията. От своя страна фон дер Лайен съобщи, че Европа е в доста по-добро положение сега от това, което е заварил Юнкер и още:

„ Ти изиска от нас да се грижим за Европа. Никой не се е грижил за нея повече от теб. Обещавам ти, че ще дадем всичко от себе си, само че се надявам, че няма да ни лишиш от твоите препоръки и разум. Европа към момента има потребност от теб. Ти цитира Блез Паскал: " Обичам нещата, които вървят дружно ". Мога да кажа от името на всички тук: " Жан-Клод Юнкер и Европа ще вървят постоянно дружно ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР