На тържествена сесия на Общинския съвет кметът на Община Севлиево

...
На тържествена сесия на Общинския съвет кметът на Община Севлиево
Коментари Харесай

Кметът д-р Иван Иванов положи клетва за своя четвърти мандат

На тържествена сесия на Общинския съвет кметът на Община Севлиево доктор Иван Иванов встъпи в четвъртия си мандат, като се закле да служи на жителите на общината, дружно с новоизбраните кметове на кметства и общински съветници, които също поставиха тържествено клетва. ​Сесията откри регионалният шеф Мария Башева, която пожела на присъстващите " да градят повече мостове, които да ги сплотяват, а не дувари, които разделят​ ".



Временно изпълняващият длъжността кмет инж. Красимира Йорданова връчи на доктор Иванов регалиите с герба - признакът на властта и от името на всички жители в общината го поздравяви ви за достойната победа и с встъпването в служба за четвърти път, като му пожела все по този начин безрезервно и с обич към хората да се грижи за общината. ”Убедена съм, че четвъртият Ви кметски мандат ще донесе онази непоклатимост, от която всеки обособен човек се нуждае, с цел да възнамерява живота си и да развие капацитета си тук, в Севлиево и съм уверена, че ще съумеете да извършите задачата си да продължим бъдем образец за просперираща община ”, сподели инж. Йорданова.



Тя приветства всички новоизбрани кметове на кметства и общински съветници, като им пожела “преди всичко примирение и мъдрост през мандата, в който ще бъдете един до друг в името на жителите на община Севлиево ”. По думите й “мъдростта ще е нужна, с цел да гледат световно на процесите, от които зависи бъдещето на всеки един човек в общината, а смирението е обвързвано с огромната обич към другите и със устрема да ги разбираш - “смиреният човек осъзнава, че има и по-важни неща от него самия, че има и неща, за които си коства да се жертва, да се лишава ”.



След като одобри публично признака на властта, градоначалникът се обърна към присъстващите в залата с думите: “Благодаря от сърце на всички, които припознаха Севлиево като своя идея и отделиха от времето, и силата си, с цел да продължим градежа, стартират преди 12 години! Днес е значимо да сме по-единни от всеки път, с цел да имаме силите да се надигнем пред задаващите се провокации, да имаме стратегическа визия по какъв начин ще се оправим с тестванията на времето, в което живеем. Отговорността, която всички поемаме през днешния ден, заклевайки се, е голяма, тъй като става дума за бъдещето на цялата община и ние с вас сме призвани да дадем най-хубавото от себе си, с цел да сбъднем хиляди фантазии и упования ”. Кметът прикани присъстващите в залата да загърбят егоизма, разликите и персоналните упоритости. “Вярвам, че всеки един от вас осъзнава тази отговорност и е тук, с цел да способства за бъдещето на града и селата - с дълбока любов към хората, които са ни избрали! ”, сподели още той и в умозаключение пожела: ”Бъдете здрави, бъдете мъдри, работете безрезервно, с цел да оправдаем доверието на хората! И дано времето бъде нашият съдник! ”.



Клетва през днешния ден поставиха и кметовете 23 кметства: Валентин Василев (Агатово), Недьо Маринов (Батошево), Тончо Тончев (Бериево), Иван Иванов (Богатово), Катя Алексиева (Буря), Магдалена Стоянова - Бенева (Горна Росица), Али Салиев (Градница), Иван Иванов (Дамяново), Тихомир Ганев (Добромирка), Добри Димитров (Душево), Момчил Спиров (Кормянско), Любомир Василев (Крамолин), Айхан Ибрям (Крушево), Цветан Цонков (Кръвеник), Минко Буздрев (Ловнидол), Цанко Маринов (Малки Вършец), Азиз Дамазлиев (Петко Славейков), Али Алиаджъ (Ряховците), Момчил Кънчев (Сенник), Георги Александров (Стоките), Любен Майсторски (Столът), Христинка Генкова (Хирево), Байкал Тодоров (Шумата).

Новият Общински съвет на Севлиево е в състав: Атанас Атанасов, Галин Ганчев, Георги Георгиев, Делян Игнатов, Димитър Тонев, Ердоан Узунов, Здравка Лалева, Илияна Николова-Иванова, Исмаил Хаджихасан, Йордан Андреев, Мариян Трифонов, Мехмед Мехмедов, Мехмед Данъджиев, Митьо Митев, Михаил Йонков, Недко Георгиев, Павлин Ганчев, Светлана Георгиева, Соня Гъркова, Станимир Стойчев, Сюзан Садъкова - Томева, Тодор Ганчев, Томчо Бешев, Трифон Трифонов, Христо Ботев, Христо Христов, Христофор Тодоров, Цветелина Колева и Явор Памукчиев.



Най-възрастният общински консултант Христо Христов откри първата сесия на Общинския съвет, по време на която за ръководител беше определен доктор Явор Памукчиев - единомислещо при скрито гласоподаване, с​ 20 годни бюлетини от общо​ 29.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР