На своите 22 години Андреа Емилова Иванова може да се

...
На своите 22 години Андреа Емилова Иванова може да се
Коментари Харесай

Българка си увеличи устните тройно, за да е модерна, но пак й се струва малко

На своите 22 години Андреа Емилова Иванова може да се похвали, че е била във всички клиники по пластична хирургия в София. Момичето е увлечено по модификацията на външността си, а нейната обичана област за опити са устните. Тук триумфът е явен при пръв взор, само че Андреа счита, че има още накъде да порастват.

Това е Андреа – размерът на устните й е подобен, какъвто тя от дълго време е искала 

По думите на Андреа това е скъпо наслаждение, единствено едно инжектиране с филъри коства някъде 120-140 евро, а тя към този момент е минала през 15 сеанса! През това време тя е станала съвсем специалист в тази сфера на пластиката, защото персонално е тествала върху лицето си продукцията на водещите производители.

И може грамотно да обясни с какво Princess Volume се отличава от Princess Filler, Hyaluronica Vital Esthetique от Apriline Forte, кое е по-добре от Revolax Deep и по кое време е подходящо да се избере Teosyal. В родната си София тя е изчерпала ресурсите за нарастване на устните си, тъй че ще се насочи към Германия, където ще учи и ще се усъвършенства.

Големите устни постоянно са били фантазия на младото момиче. Тя от дълго време се е научила по какъв начин да филтрира мненията под фотосите си – дамите по принцип й пишат гадни неща.

Но пък измежду мъжката публика тя е на респект и има хиляди фенове. Андреа съветва и тези девойки, които не могат да дефинират, само че незабавно прецизира – няма съвършен размер устни. Всеки има своя визия за „ огромни и дребни “.

На въпрос ще си увеличва ли устните и отсега нататък, момичето дава позитивен отговор. Има още над какво да работи, съвършенството е надалеч.

Източник: dailymail.co.uk

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР