На свое заседание в София Националният съвет на Продължаваме промяната”

...
На свое заседание в София Националният съвет на Продължаваме промяната”
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната” реши и даде мандат за започването на преговори за ново правителство

На свое съвещание в София Националният съвет на " Продължаваме промяната” реши и даде мандат за започването на договаряния за ново държавно управление. Днес ще бъдат извършени съвещания с Демократична България и Българска социалистическа партия, както и с самостоятелните депутати по отношение на съставянето на кабинет, оповестяват от Политическа партия.

Националният съвет планува договарянията да се водят въз основата на ясна стратегия и задължения. От страна на Политическа партия в договарянията ще вземат участие Кирил Петков, Асен Василев, Никола Минчев и Андрей Гюров.

При единодушие се предлага състав на кабинета и проект за деяние под формата на обществена покана към всички депутати в Народното събрание, като задачата е образуване на болшинство от 121 депутати против корупцията и задкулисието.

" Длъжни сме да създадем всичко допустимо да съставим държавно управление, отчитайки желанието на болшинството от българските жители. Особено в актуалната обстановка, при която не би било отговорно да оставим страната без жизнерадостен кабинет или най-малко да опитаме да съставим такъв”, разяснява Андрей Гюров, ръководител на парламентарната група.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР