На свое заседание Управителният съвет на БЗНС, с представители от

...
На свое заседание Управителният съвет на БЗНС, с представители от
Коментари Харесай

БЗНС застава зад проф. Анастас Герджиков

На свое съвещание Управителният съвет на Български земеделски народен съюз, с представители от цялата страна, взе решение с болшинство да поддържа кандидатурата за президент и вицепрезидент на проф. Анастас Герджиков и на Невяна Митева.

По този мотив ръководителят на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев и кандидатпрезидентската двойка ще дадат взаимна конференция на 08.10.2021 година от 15.30 ч. в централата на Български земеделски народен съюз на бул. “Никола Вапцаров” 23.

Кандидатурата на проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева беше издигната от предприемчив комитет от 67 именити представители на публичния живот и към този момент получи поддръжка от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. Това се случи на особено събитие в НДК при започване на месеца.

Председател на комитета е някогашният народен представител от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков. Сред подкрепящите публично кандидат-президентската двойка са професорите Боян Биолчев, Вили Лилков, Румяна Коларова, Милена Стефанова и Владимир Атанасов. В Инициативния комитет са ректорите на 7 университета в страната, измежду които Икономическият във Варна, Медицинският в Плевен, Тракийският, Аграрният университет в Пловдив и Шуменския.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР