На свое заседание, НВЛ разгледа документите на клубовете подали за

...
На свое заседание, НВЛ разгледа документите на клубовете подали за
Коментари Харесай

От волейбол се похвалиха: Най-изрядни сме финансово

На свое съвещание, НВЛ прегледа документите на клубовете подали за присъединяване в Efbet Супер Волей. В период – всички 12 клуба, имащи право на присъединяване в сезон 2023/2024, входираха изискуемото, оповестява bgvolleyball.

За сезон 2023/24 в efbet Супер Волей, НВЛ позволява: Нефтохимик 2010 (Бургас), Пирин (Разлог), Берое 2016 (Стара Загора), Раковски 1964 (Севлиево), Хебър (Пазарджик), ЦСКА (София), Монтана волей (Монтана), Марек Юнион-Ивкони (Дупница), Левски София (София), Черно море (Варна), Дея спорт (Бургас).

НВЛ указва на ВК Добруджа 07 (Добрич) в период до 8 септември да показа спомагателни документи, за които са осведомени към този момент в клуба.

„ Видно от документите, самоуверено мога да заявя, че клубният ни волейбол е най-изрядният във финансовото отношение от спортовете у нас. Това може единствено да ни радва. Въпреки фрапантно повишените бюджети, респективно и разноски, клубовете са извънредно виновни към отговорностите си и изключително към държавния бюджет.

За един спорт е значим престижа, коректността и отговорността, с цел да бъде образец. Клубният ни волейбол е точно пример за подражателство, и имам вяра, че по този начин ще бъде и в бъдеще “, разяснява президентът на НВЛ Живко Желев.

„ Очаквам Добруджа 07 да нямат проблеми и да дават спомагателните документи в периода и през есента да стартираме с цялостна група от 12 тимове “, добави Желев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР