На свое редовно заседание Изпълнителният съвет на “Продължаваме Промяната /ПП/

...
На свое редовно заседание Изпълнителният съвет на “Продължаваме Промяната /ПП/
Коментари Харесай

Единодушно: Никола Минчев ще е водач на евролистата на „Продължаваме промяната“

На свое постоянно съвещание Изпълнителният съвет на “Продължаваме Промяната ” /ПП/ единомислещо избра Никола Минчев за лидер на листата на партията на идните избори за Европейски парламент , и дефинира водещите тематики, които Политическа партия ще пази в границите на европейското семейство.

„ Ние имаме вяра, че лидер на листата за европейските избори би трябвало да бъде индивидът, който най-добре ще съставлява България в Европа. Никола беше сполучлив ръководител на Народното събрание и сме уверени, че от тази позиция и опит той няма да бъде просто един от 700 евродепутати, а ще е мощен български глас в европейската политика “ , съобщи съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.

В европейския парламент “Продължаваме Промяната ” ще пази четири съществени национални целта:

  • Европейски приходи в европейска България;
  • Промяна в метода към миграцията в Европа;
  • Силна стопанска система в чиста природа;
  • Защитена България със мощна войска.

„ Европа не може да бъде международен снабдител на обществени услуги за сметка на сигурността и благоденствието на своите лични жители. Напротив, ние би трябвало да се стремим да притеглим единствено хора, които са подготвени да се интегрират в европейското общество и да способстват за общото богатство “ , сподели ръководителят на ПГ и съпредседател на Политическа партия Кирил Петков.

“Продължаваме Промяната ” ще стартира диалози за общо явяване с “Демократична България ” за европейските избори , тъй като единството в демократичната общественост е значимо, с цел да имаме мощен глас в Европа, подчертаха още от политическата мощ. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР