На световната среща за производство и индустриализация GMIS в Екатеринбург

...
На световната среща за производство и индустриализация GMIS в Екатеринбург
Коментари Харесай

Путин заклейми вятърните турбини

На международната среща за произвеждане и индустриализация GMIS в Екатеринбург Владимир Путин насочи тежки рецензии към възобновимите източници на сила. Видео от изявлението на съветския президент разгласява в Twitter журналистът Дмитрий Смирнов.

Путин об отказе от традиционных источников энергии: Комфортно ли людям будет жить на планете, уставленной частоколом ветряков и покрытой несколькими слоями солнечных батарей? Сколько птиц гибнет из-за ветряков? Они так трясутся, что червяки вылезают из земли pic.twitter.com/uON3hAnFpR
— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) 9 юли 2019 година

" Всички знаят: да, ветрогенераторите са положителни. Но спомнят ли си за птиците? Колко птици измират. Те [вятърните турбини] по този начин се тресат, че червеите излизат от земята. Това не е смешка - това са следствията от потреблението на актуалните начини за приемане на сила ", споделя Путин.
Руският президент не утвърждава и потреблението на слънчева сила, акцентирайки, че " планетата не трябва да бъде покривана с няколко пласта специфични акумулатори ". Путин съпоставя сходни начинания със " замитане на боклука под килима " вместо " естествена уборка ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР