На сватбата на десетилетието преди няколко години принц Уилям се

...
На сватбата на десетилетието преди няколко години принц Уилям се
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт Мидълтън разказват за първата си среща

На сватбата на десетилетието преди няколко години принц Уилям се ожени за своята другарка от университета Кейт Мидълтън пред световна телевизионна публика от над 60 милиона души. Със своето " да " двойката станаха херцог и херцогиня на Кеймбридж - и 10 години по-късно към този момент са горди родители на три деца.

Макар че на малко на брой от нас би трябвало да се припомня, че романсът им започва, когато учат в университета St. Andrew в Шотландия, наподобява, че пътищата на кралската двойка се пресичат 10 години преди този момент.

Кралският сътрудник на Vanity Fair и създател на бестселъри Кейти Никъл твърди, че принц Уилям може би за първи път се е срещнал с Кейт, когато хокейните тимове на техните учебни заведения са играли между тях.
 Снимка 578628
 

Младият принц, тогава деветгодишен, е възпитаник в Ludgrove Prep School и неговите съотборници отиват в учебното заведение на Кейт - St. Andrew`s Prep - за мач.

В книгата си Kate: The Future Queen, Никъл написа: " Въпреки че не се интересуваше изключително от момчета, идването на един съответен млад мъж притегли вниманието й. Близкото учебно заведение Ludgrove Prep постоянно играеше мачове против St. Andrew`s и имаше доста неспокойствие, когато принц Уилям, ляв бек в тима на Ludgrove " s Colts, пристигна в St. Andrew`s, с цел да играе хокейен мач, когато беше на девет години. Уилям, сходно на Кейт, обичаше спорта и беше един от най-хубавите играчи по хокей и ръгби през годината. Разбира се, идването на принца породи много неспокойствие. "

Като изключим тази спорадична среща, по време на която е напълно допустимо още тогава да са припламнали първите искри, официалната среща на двойката се случва, когато и двамата се записват да учат в университета St. Andrew през 2001 година Тогава излиза наяве, че Кейт е избрала същата експедиционна програма като нейния предстоящ брачен партньор, с цел да извърши годината си.
 Снимка 578627
 

Двамата прекарават 10 седмици, помагайки на локалните поданици в Чили, въпреки и с няколко седмици разлика. Малкълм Съдърланд, който управлява и двете експедиции, назова съвпадението  " безусловно бясно ".

Той продължава: " За мен беше обикновено съмнение, че всички останали биха осъзнали каква е тази връзка. Мисля, че доста хора не осъзнават, че има тази съдба и тази обща връзка още там в предишното им ", цитират го от Mirror.

Междувременно Кейт Мидълтън и принц Уилям разгледаха особено произведение на изкуството в четвъртък, 24 юни, а именно първият им формален взаимен портрет.
 Снимка 578714
 

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж бяха за откриването на рисувания портрет по време на посещаване в район Кеймбриджшър, който е окръг в град Кеймбридж. Двойката получи купите херцог и херцогиня на Кеймбридж от кралица Елизабет в деня на сватбата си през април 2011 година

Уилям и Кейт се отбиха в музея Fitzwilliam на университета в Кеймбридж, където разгледаха творбата на изкуството. То беше изложено пред публика за първи път. Картината е поръчана през 2021 година от Кеймбриджширския кралски портретен фонд, който се държи от фондацията на Cambridge Community Foundation, като подарък за Кеймбриджшир. Дело е на наградения английски художник-портретист Джейми Корет, уточняват от People. 

" Беше най-необикновената привилегия в живота ми да бъда определен да обрисувам тази картина ", споделя Корет. " Исках да покажа Техни Кралски Височества по метод, в който наподобяват по едно и също време спокойни и дружелюбни, както и елегантни и почтени. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР