„На сутрешния брифинг д-р Кунчев изрече лъжа или, ако не

...
„На сутрешния брифинг д-р Кунчев изрече лъжа или, ако не
Коментари Харесай

Сливенски лекар изобличи НОЩ в лъжа

„ На утринния брифинг доктор Кунчев изрече неистина или, в случай че не е излъгал, значи не е наясно с нещата. Той сподели, че във всички лечебни заведения има маски от най-голям клас. Няма такова нещо! Нито в болничното заведение, нито в ДКЦ-то, където работя. Ще се усилва броят на инфектираните здравни служащи. Поради незнанието му! А е основен хигиеничен контрольор “. Това написа на стената си във Facebook известният сливенски доктор – доктор Димитър Павлов, експерт по вътрешни заболявания и гастроентерология, общински консултант от Политическа партия ГЕРБ – Сливен.

„ От НОЩ лъжат и резултатът е 34 инфектирани медици през вчерашния ден и над 100 до момента. С това движение скоро може да има недостиг на личен състав “, прибавя доктор Павлов. И още:

„ Другата неистина, която споделиха, е, че всички контактни са тествани за КОРОНА. От 18.04 отделението ми е карантинирано за 2 седмици. Става дума за 25 индивида. До момента никой не ни е изследвал, а всеки от нас има семейство. АКО НЯКОЙ ОТ НАС Е ПОЗИТИВЕН, какво става, господа от щаба? Кога ще ни изследват? Когато влезем в статистиката на инфектираните!? “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР