На сцената, но с друго амплоа ще виждаме от април

...
На сцената, но с друго амплоа ще виждаме от април
Коментари Харесай

Рапър става актьор

На сцената, само че с друго амплоа ще виждаме от април артиста Борислав Димитров, прочут като рапъра Бобо, разбра HotArena.

Атлетичният шоколадов красавец е поканен от режисьора Явор Гърдев да изиграе дребна роля в новото му зрелище „ Празникът “. Премиерата на пиесата е през април в Малък градски спектакъл „ Зад канала “.

С избора си носителят на „ Икар “ Гърдев подрежда гласовития арендби реализатор до едни от най-известните имена в актьорската колегия – Бойко Кръстанов, номиниран за „ Икар 2019 “ за ролята му в „ Петел “, Иван Бърнев, Весела Бабинова, Луиза Григорова и други, писа „ България Днес “.

Преводът на постановката е изработен не от кого да е а от половинката на Иван Бърнев – Маргарита Гошева.

Подробност към ролята на Бобо към момента се пазят в загадка, с цел да бъде изненада за феновете. Явно 2019 година ще е мощна за изпълнителя, който приготвя дебютния си независим албум след 18 години на сцената. Заглавието е „ 22 “ – обичаното число на изпълнителя, който счита, че предвещава ориста му.

Интересен е моментът, че Бобо не за първи път ще застане до Луиза Григорова. Актрисата е с провокативна роля в сингъла от дебютния албум „ Хоспис “. На видеото хубавицата е неразпознаваема. Тя дивее и се полива с алкохол по време на див ваучър, а палавият Бобо я прегръща.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР