На сцената изплува мощният силует на пикапа RAM 1500 Revolution,

...
На сцената изплува мощният силует на пикапа RAM 1500 Revolution,
Коментари Харесай

Автомобилите на бъдещето: електрически и с караоке

На сцената изплува мощният контур на пикапа RAM 1500 Revolution, захранван с акумулатори. Концептуалният автомобил от комерсиалната марка RAM на производителя Stellantis дебютира на софтуерното ревю CES в Лас Вегас. Страничните му огледала са разпечатани на 3D принтер и разполагат с цифрови камери за снимане на покрайнината.

Миналата година американците са купили повече от 2.1 милиона пълноразмерни пикапи, множеството от които към момента работят на бензин.

Stellantis сподели също Peugeot Inception Concept EV, а BMW закова погледите с говорящия модел I Vision Dee, който се концентрира върху връзката човек-машина.Sony и Honda сплотиха старания с футуристичен първообраз за джойнтвенчъра им Afeela.

" Концептуалните коли са извънредно значими за марките и главно разпознават къде марката желае да се нарежда и по какъв начин желае да я възприемат. Това е доста повече от фактически показване на артикул, който ще излезе на пазара. Ако не друго, концептуалните коли са сигнал, че марките се усещат уверени, че пазарът върви добре, те вършат пари, тъй като тези коли са доста скъпи като произвеждане ", споделя специалистът Тим Стивънс.

Инфраструктурата за зареждане е една от пречките за всеобщото нахлуване на електрическите автомобили. Не и за тази дребна машина – захранваният със слънчева сила Squad от нидерландската компания Squad Mobility. Производителят твърди, че е първият в света слънчев градски автомобил. Първите бройки се чакат на пазара през 2024 година

Зарежда се посредством интегриран на покрива панел, тъй че на водачите в никакъв случай няма да се наложи да зареждат на статична станция. Средният пробег е към 9 благи.

Други производители като The Singing Machine и Stingray демонстрират първата в света изцяло интегрирана хардуерна и софтуерна система за караоке в автомобил. Начинаещите попзвезди могат да изберат шлагер и да пеят, до момента в който пътуват.Приложение деактивира екрана, когато колата е подготвена за придвижване, с цел да не отвлича вниманието на лидера, само че пасажерите могат да продължат караоке сесията, като следват текстовете на личните си смарт телефони. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР