На сцената Димитър Рачков е забавен веселяк. В реалния си

...
На сцената Димитър Рачков е забавен веселяк. В реалния си
Коментари Харесай

Рачков с фобия от папараци

На сцената Димитър Рачков е занимателен майтапчия. В действителния си живот обаче 46-годишният артист е печален, затворен и подозрителен. След раздялата си с Мария Игнатова той е станал даже още по-подозрителен – все му се коства, че го дебнат папараци.

Актьорът непрекъснато е в суматоха да не би някой да го щракне в конфузна поза или обстановка. Той все се озърта за ориентирани към него камери.
Фобията на Митко донесла огромно отчаяние на негови почитатели в последното издание на „ Като две капки вода ”. Почитателите отишли в студиото Горубляне, с цел да видят бургазлията онлайн в предаването и да създадат снимки за спомен, само че вместо да им се усмихне, той ги нахокал. 
Шоуменът забелязал в рекламната пауза, че го снимат и вдигнал пикантен скандал. Помолил даже защитата да се намеси.

„ Рачков е безусловно ку-ку.

Имахме предложения за ВИП зоната, най-отпред, а мъжът ми снимаше протичащото се на сцената. Като видя камерата, Димитър се смръщи, физиономията му стана като на зомби. Започна да ни ръкомаха, извика пазачите и подреди да ни създадат забележка. Охранителите пристигнаха и доста сепнато ни помолиха да преустановим фотосите. Зуека е ухилен и мил, Етиен Леви е душа човек, а Димитър се оказа отчаяние ”, оплака се фенка на предаването. 
Рачков бил много подозрителен и към публиката на авторския си моноспектакъл „ Забраненото шоу ”. И там той не разрешавал на никого да насочва джиесема си против него и да го снима за спомен, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР