На страницата си във Фейсбук Яна представи част от блузите

...
На страницата си във Фейсбук Яна представи част от блузите
Коментари Харесай

Първата колекция на Яна Средкова вдъхновена от Пикасо и Испания

На страницата си във Facebook Яна показа част от блузите с щампи „ Пурпурна гора “, „ Четирите котки на Барселона “. Картините са дело на художничката Цветелина Русалиева, чиито цветни, изпълнени с въодушевление платна към този момент са познати в Съединени американски щати, Италия и Женева. Тя споделя, че концепцията за „ Четирите котки на Барселона “ се родила в едноименното заведение в готическия квартала на Барселона, където Пикасо излага първите си картини. Блузите са от 100% памук в размери S,M,L.



Спортно елегантните панталони на Green Bаsket ще бъдат показани от участничките в идния конкурс “Lady Bulgaria”, издава Средкова. Колекцията ще включва и неповторими дънки с инкрустирани кристали Сваровски и ръчно направени колани. В същото време Мис България приготвя и неповторима сбирка за Fashion Week 2019 през април.



Яна Средкова основава облеклата Green Bаsket,като продължение на сполучливата си бизнес линия обвързвана със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене със същото название.

Идеята е почитателите на здравословния метод на живот, екологичните и органични материи, да намерят своята дреха за свободното време, при спорт, туризъм и пътувания, в делник, в работни или домашни условия.

„ Дрехите няма да са за деен спорт. Залагаме на екологични материи, шарени принтове, които с изключение на улеснение при носене, ще основават и въодушевление на нашите клиенти в свободното им време “, издава Средкова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР