На страницата на Трибуна Сектор Г във Фейсбук се появи

...
На страницата на Трибуна Сектор Г във Фейсбук се появи
Коментари Харесай

Сектор Г: Сигурни сме, че г-н Найденов е бил посъветван по точния начин

На страницата на Трибуна Сектор Г във " Facebook " се появи послание към почитателите след днешната среща на Иван Велчев - Кюстендилеца с Гриша Ганчев. Вчера Кюстендилеца, дружно с Росен Петров и още няколко фена, посети офиса на спонсора на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов. Публикуваме написаното от почитателите без редакторска интервенция:
Армейци,

Във връзка със събитията от последните 24 часа, извършените срещи и изписаните десетки страници по тематиката от знайни и незнайни, ще заявим ясно и изрично следното:

Въпреки опитите ни за консолидиране на позиции с братя Найденови в името на един тим с името ЦСКА в Първа лига, такова нещо няма да се случи и считаме тематиката за завършена от наша страна, а срещата през вчерашния ден за неточност. Какво тъкмо се развива в визиите на притежателите на EFBET не можем да кажем, само че можем единствено да предположим топлата връзка в посока Разград и нейното косвено въздействие върху обстановката. Вече сме сигурни, че даже да е имал предпочитание за сходни дейности, господин Найденов е бил посъветван по точния метод откъдето би трябвало.

Преди всичко през днешния ден стана кристално ясно кой къде се намира и какво следва да се случи - ще приемем численото туморно образувание на ст. " Българска войска ", НАШИЯТ ДОМ, очаквайки да чуем спокоен шепот под формата на песни за обичания ни тим и от бранш " Б ".

Aut inveniam viam, aut faciam!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР