На страните-членки на ЕС им е писнало от поведението на

...
На страните-членки на ЕС им е писнало от поведението на
Коментари Харесай

Унгария е троянският кон на Путин в ЕС, заяви високопоставен служител на Съюза

На страните-членки на Европейски Съюз им е " писнало " от държанието на унгарските управляващи, които се пробват да блокират решения, свързани с Украйна. Това оповестява " Европейская истина ", като се базира на почитан европейски чиновник, поискал анонимност.
 
" Не мога да кажа това като формален представител на Европейски Съюз, само че истината е, че на държавите-членки им е писнало (от държанието на Украйна и Орбан, бел. ред.), тъй като без забележима причина унищожават единството на Европейски Съюз по въпрос, който е от жизненоважен интерес за Съюза ", сподели той.
 
В същото време служителят особено акцентира, че основните решения на 26-те държави-членки на Европейски Съюз могат да бъдат одобрявани и без единодушието на Унгария.
 
" И няма да се поколебаем да приказваме за това (което Орбан и Будапеща вършат, бел. ред.), с цел да покажем, че Унгария е троянски кон на Путин. Защото това, което вършат, от ден на ден наподобява на държанието на троянски кон ", споделя източникът.
Според него, даже и Словакия да стартира да се държи като Унгария, голямата част от страните-членки към момента ще са на страната на Украйна.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР