На столичния площад Александър Батенберг започна концерт в подкрепа на

...
На столичния площад Александър Батенберг започна концерт в подкрепа на
Коментари Харесай

Организираха концерт в София в подкрепа на Украйна

На столичния площад " Александър Батенберг " стартира концерт в поддръжка на украинската общественост , съобщи БНР. В него вземат участие български и украински реализатори.

" София може да е краен квартал на Европа, само че София е Европа, София е Европа и свободния свят. Затова сме тук! Първо, с цел да покажем, че сме за мира. Второ, да покажем, че сме срещу експанзията на Русия и трето - с цел да покажем, че ние сме европейци и ние сме част от свободния свят " . Това съобщи един от уредниците на концерта Васко Кръпката.

Андрей Николов от ситуационния център " Отворени порти " сподели, че сега украинската общественост има потребност от организация за образованието на децата, които в България сега са към 20 000.

" Нашият първи приоритет е за бежанците от Украйна, които дойдоха тук. Вече има 20 000 деца! Това са най-вече майки с деца. Трябва тук да създадем украински учебни заведения за тези деца, с цел да могат да завършат образованието си, добави той.

Концертът е съпроводен от благотворителна акция за набиране на средства за превъзмогване на филантропичната рецесия в Украйна.
 Във Враца събират помощи за украинския град Суми
Във Враца събират помощи за украинския град Суми

От през днешния ден в постройката на Младежкия център ще бъде оголен пункт за събиране на нужните продукти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР