На старта на седмицата стартира и участието на Григор Димитров

...
На старта на седмицата стартира и участието на Григор Димитров
Коментари Харесай

Старт за Димитров в Мадрид, Гоф-Халеп, Мъри-Тийм и още: Коментирайте днешните мачове


На старта на седмицата започва и присъединяване на Григор Димитров на Мастърс шампионата в Мадрид. В опит да реализира първи триумф в испанската столица от 2017-а насам българинът ще играе с Максим Креси.

Американецът, №64 в света, мина през квалификациите като там победи Диего Ринкон и Мартон Фучович. Двубоят е късмет за Григор да вземе реванш от Креси за провалянето на полуфинал на АТР 250 шампионата в Мелбърн в първата седмица на сезона.

Мачът посред им е четвърти в програмата на корт „ Аранча Санчес “. В 13:00 започва първият дуел сред Лойд Харис и Алехандро Давидович Фокина. Следва конфликт сред Онс Жабур и Белинда Бенчич, а по-късно ще разберем и възможният противник на Димитров за втори кръг. Той ще бъде избран от мача сред №13 Диего Шварцман и квалификанта Беноа Пер.

Миналата година Димитров отпадна още на старта на Mutua Madrid Open след проваляне от Лойд Харис. Първата ни ракета е в серия от четири следващи загуби в Мадрид, почнала на осминафинала против Доминик Тийм през 2017 година
Корт „Аранча Санчес“
От 13:00: Лойд Харис – Алехандро Давидович Фокина
Не преди 14:30: Онс Жабур – Белинда Бенчич
Диего Шварцман – Беноа Пер
Григор Димитров – Максим Креси
Денис Шаповалов – Юго Умбер

На централния корт „ Маноло Сантана “ всеки един от мачовете заслужава внимание. Началото дават Томи Пол и Яник Синер, следвани от Карлос Химено Валеро и Гаел Монфис. Не преди 17:00 е срещата от трети кръг при дамите сред Коко Гоф и Симона Халеп.

Във вечерна сесия не преди 21 часа ни чака и дербито от първи кръг при мъжете – Анди Мъри – Доминик Тийм. За край – още един любопитен женски дуел: Виктория Азаренка – Аманда Анисимова.
Корт „Маноло Сантана“
От 13:00: Томи Пол – Яник Синер
Карлос Химено Валеро – Гаел Монфис
Не преди 17:00: Коко Гоф – Симона Халеп
Не преди 21:00: Анди Мъри – Доминик Тийм
Не преди 22:00: Виктория Азаренка – Аманда Анисимова

Цялата стратегия за деня вижте ТУК.

Днес ни чакат и два мача с българско присъединяване на Чалънджър равнище. На шампионата в Прага Димитър Кузманов ще играе в първи кръг с някогашния №49 и сегашен №251 Иля Марченко. Двубоят им е трети на корт №4, където програмата започва в 11:30, а техният конфликт е не преди 14:00.

В бразилския град Салвадор де Бахиа Адриан Андреев ще играе с локалния тенисист Уилсон Лейте в пряк конфликт за попадане в главната скица. Адриан е №1 в квалификациите и почиваше на старта. Същото важи и за международния №461 в ранглистата. Срещата им е първа на централния корт и ще стартира в 16:00.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР