На старта 23-годишният българин отстъпи с 2:3 съдийски гласа (28:29,

...
На старта 23-годишният българин отстъпи с 2:3 съдийски гласа (28:29,
Коментари Харесай

Кирил Русинов отпадна в Белград след драма

На старта 23-годишният българин отстъпи с 2:3 съдийски гласа (28:29, 29:28, 29:28, 28:29, 28:29) пред словенеца Тадей Чернога, заяви Българска национална телевизия .
Българинът беше изрично по-добрият боксьор във втория и третия рунд, които завоюва с по 3:2 гласа, само че изоставането му от 1:4 в първата част му коства класирането за идната фаза.
В първия рунд много по-високият от двамата Чернога съумя да направи няколко положителни крошета от добра отдалеченост по отношение на Русинов.
Във втория рунд обаче българският боксьор се засилва и съумя да вкара два страхотни ъперкъта в главата на противника си. Чернога непрекъснато се навеждаше рисково и съдиите дадоха доверието си на Русинов, който бе доста по-активен. Българинът получи три съдийски карти с 10:9 във втория рунд.
В третия софиянецът продължи да бъде доста рисков, а Чернога опитваше да прави непрекъснато клинчове. Отново обаче дейната игра на Русинов в рунда бе оценена с 3:2. Това обаче не бе задоволително на българина, който се нуждаеше от единствено още една точка, с цел да победи и да се класира напред.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР