На стаж със светила в треньорската професия беше специалистът ни

...
На стаж със светила в треньорската професия беше специалистът ни
Коментари Харесай

Треньор на ЦСКА 1948 мина стаж при Оливер Кан

На стаж със светила в треньорската специалност беше експертът ни по подготовка на вратарите в академията на ЦСКА 1948 – Мартин Митев. Той се завърна от Хърватия, където слуша лекции и взе участие в на практика занимания, водени от немската легенда Оливер Кан, Кристоф Лолишон от Челси, хора от Спортинг Лисабон и куп други грандове.

„ Изключително впечатлен съм от наученото, нека успеем да го използван и в академията на ЦСКА. Хората не икономисаха нито секунда, работеше се по 12 часа дневно “, показа Мартин, представен от формалният уебсайт на ЦСКА 1948.

Оливер Кан дошъл с щаб от 4 души, които подготвяли практическите семинари. Всички се държали безусловно земно и колегиално.

Марто е изключително впечатлен от Лолишон, който тренира 10 години вратарите в Челси, преди този момент работи в Рен. Сега е основен треньор на вратарите в академията на „ сините “ от Лондон.

„ Това е индивидът, построил Петър Чех. Изключителна персона “, добави още Мартин, който от тази година е част от академията на ЦСКА 1948.

Припомняме, напролет стаж в Манчестър Сити пък изкара анализаторът Цветомир Валериев. Той попи познания от британския първенец дружно с Мартин Петров. Двамата приказваха персонално с Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР