На стадиона в Разлог в контролен мач се срещнаха отборите

...
На стадиона в Разлог в контролен мач се срещнаха отборите
Коментари Харесай

ОБЗОР: Отборите от Югозападната Трета лига с поредни контроли

На стадиона в Разлог в надзорен мач се срещнаха тимовете на локалния Пирин и Септември Симитли.

Това беше първа победа преди старта на шампионата за футболистите на играещия треньор Димитър Мавродиев. Като цяло тимът на домакините стоеше по-добре на терена и с голове на Петър Попадиин в 7-ма и Николай Димиров в 30-та минути съумя да зарадва последователите си с победа. Почетното попадение за тима на гостите бе дело на Юлиян Попев в 72-ра минута. В този дуел Стефан Гошев пусна в игра два разнообразни състава, като през първото полувреме даде късмет на новодошлите на проби футболисти извън. Наставникът даде бодра оценка за играта на футболистите единствено през второто полувреме, когато беше маркирано и почетното попадение. 

На стадиона в Добринище в контрола се срещнаха тимовете на Миньор Перник и Банско Тийм. Единственото попадение в срещата означи Божидар Чуканов в 21-ва минута, който след независима акция проби по левия фланг и изпрати топката по диагонала в мрежата за 1:0. През втората част на срещата бяха осъществени смени и в двата тима. Темпото на играта спадна, само че по-добре стоеше на терена тима на Банско.  Пропуски за възпитаниците на Боби Галчев направиха Марти Таушанов, Илко Камишев и Иван Георгиев. Също  Марио Димитров от 15-16 метра не съумя против противниковия пазач.

„ Контролите са по тази причина,  да се види както е моментното положение на наличните футболисти, като се дава еднакъв късмет на новопривлечените. Дебют направиха  Иван Георгиев, Ибрахим Алим, Марти Таушанов, Асен Либяховски, Илко Камишев и вратаря Абди Абдиков. Все още търсим футболисти за фаза офанзива. Следващият ни надзорен мач ще бъде в събота от 18 часа на терена на Евима против румънския Стяуа ”, показа Иван Топузов от треньорския щаб на Банско пред сътрудник на Novsport.com.

Наставникът на Миньор Христо Господинов показа,  че е удовлетворен единствено от първата част на играта. Следващият надзорен мач на Миньор ще бъде на 22 юли против Хебър ІІ Пазарджик.

На стадион НСА се срещнаха третият тим на ЦСКА 1948 и Вихрен Сандански. Срещата стартира по-добре за тима на домакините, като на два пъти Марио Георгиев и Кирил Цонев не съумяха от близко да огорчат стража на Вихрен. В 23-та минута след сполучлива офанзива по фланга на домакините последва центриране зад отбраната на гостите, и присъединилия се бранител Николай Желязков изпрати топката по диагонала в далечния ъгъл за 1:0.  В 38-ма минута при отлична офанзива на гостите последва центриране отляво и Даниел Пехливанов от придвижване изпрати топката неспасяемо във вратата на армейците за 1:1. През втората част на срещата тимът на домакините още веднъж заигра по-добре. В 60та минута след независима акция Калоян Стрински от 17-18 метра изпрати топката в противниковата врата за 2:0. До края на срещата нови пропуски направиха Марио Георгиев и Андон Бакалов за домакините и на два пъти Даниел Пехливанов, като един път съумя да трансферира вратаря на армейците, само че техен бранител мазета топката от голлинията. Това беше финален мач за досегашния ментор на Вихрен Йордан Боздански, който се завръща на остарелия си пост шеф на школата. Срещата изгледа новият старши треньор Наджи Шенсой в компанията на спортния шеф Георги Бачев. Следващият надзорен мач на ЦСКА 1948 ІІІ е на 22 юли против Славия ІІ, а на Вихрен – в събота 15 юли в Разлог.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР