На стадиона ще може да се влиза само със “зелен

...
На стадиона ще може да се влиза само със “зелен
Коментари Харесай

Шефовете на Черно море с молба към феновете: Елате по-рано на мача с Левски

На стадиона ще може да се влиза единствено със “зелен документ ” – документ, който се издава на хора, приключили цикъл на имунизация, преболедували ковид или с негативен антигенен и PCR тест, а инспекцията му по входовете ще отнеме повече време. PCR пробата е годен 72 ч, а антигененният – 48 часа от вземането на тестът.

Ръководството на “моряците ” приканва последователите да съблюдават към този момент влезлите в действие нови ограничения за ограничение на болестта от COVID-19, написа chernomorepfc.bg.

За облекчение на всички почитатели Черно море ще отвари пункт за проби за COVID-19, който ще работи в събота, 30 октомври от 9 до 15 часа на бул. “8-ми Приморски полк ” до касите за билети на стадиона, като цената е преференциална – 8 лева за антигенен тест. След 15 часа ще стартира организация за срещата сред двата тима и правенето на проби ще бъде прекратено.

Касата на ул. Никола Вапцаров, до входа за коли ще отвори в 9 часа, а всички останали – в 15,30 часа. Цената на билетите е 7 лв.. Входовете на стадиона ще отворят в 16 часа.

ВАЖНО! ПФК Черно море приканва хората да си купуват билети за дуела единствено в случай че имат годен документ. Хора без подобен няма да бъдат позволени на стадиона. Носете си и персонални карти!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР