На стадион Сливнишки герой в град Сливница се игра отложен

...
На стадион Сливнишки герой в град Сливница се игра отложен
Коментари Харесай

ОБЗОР: Изиграха се 3 отложени мача на Югозапад

На стадион Сливнишки воин в град Сливница се игра отсрочен мач от 7 кръг сред тимовете на локалния Сливнишки воин и ФК ЦСКА 1948 ІІІ.  

Срещата беше ръководена от Владислав Макавеев, асистиран от Станислав Станев и Павлета Рашкова.  Мачът беше много оспорван и изпълнен с доста пропуски.

Първия гол означи Антон Бакалов от гостите. Опитите на футболистите на двата отбора да трансформират нещата на терена се оказаха безуспешни и през първата част и при резултат 1:0 за тима на гостите се прибраха на отмора. През втората част на срещата феновете видяха три маркирани гола, от които два във вратата на гостите и един на домакините. В 58-ма минута Йордан Попов  от Героя потегли фронтално против вратата на гостите, върна незабавно топката към  Василийе Милованович и той я изпрати във вратата на Николай Горанов за 1:1. В 71-ва минута след центриране от ъглов удар отдясно в наказателното поле на гостите Йордан Попов скочи над всички и с глава изпрати топката във вратата на Николай Горанов за 2:1. В 85-та минута се случи най-неочакваното на терена. Тогава вратаря на домакините Димитър Симеонов изрита едва и неопределено топката напред, тя попадна у нападателя Антон Бакалов и той го направи беззащитен за 2:2. Пореден отличен мач направи някогашният футболист на Беласица, в този момент с фланелката на Сливнишки воин, Йордан Тодоров.

На стадион „ Христо Ботев “ в град Ихтиман се срещнаха локалния ОФК Ботев и Славия ІІ. Това бе отсрочен мач от 7 кръг за шампионата на ЮЗ трета лига. Победата бе от извънредно значение за тима на домакините и те направиха всичко допустимо да зарадват своя ментор Валери Свиленов и феновете, пристигнали да ги следят. Първия гол в срещата в 28-ма минута означи Владимир Бахъров, който се възползва от избита топка от отбраната на гостите и я изпрати неспасяемо във вратата на Илиян Илиев. Изравнителното попадение в 41-ва минута бе дело на капитана на гостите Валентин Петров, който с шут от 15-16 метра направи беззащитен вратаря Филип Димитров.  В 53-та минута Борис Димитров от тима на гостите си означи автогол и резултата стана 2:1. В 60-та минута Борислав Балджийски повиши на 3:1. Две минути по-късно Самуил Стойнев съумя да понижи на 3:2. В 86-та минута Румен Рангелов изравни за 3:3. Минута по-късно основният арбитър Димитър Буров, който управлява чудесно срещата, отсъди дузпа в интерес на гостите, която капитанът Валентин Петров пропусна. В ответна офанзива на  футболистите на Ботев Борис Янков хвърли в възторг феновете, изпращайки топката в мрежата на Илиян Илиев за 4:3.

На стадиона в Панчарево в отсрочен мач от 8 кръг за шампионата се срещнаха тимовете на ЦСКА София ІІ и Пирин Разлог. Този мач се управлява чудесно от основния арбитър Мурад Адем. Като цяло срещата мина под диктовката на възпитаниците на Стамен Белчев. Неумението  за осъществяване на чисти голови положения от близко излязоха на напред във времето за тима на младите армейци. Първи откриха резултата гостите в 6-та минута, откакто в средата на терена бе направена неточност, топката бе отнета и при контраофанзива на Николай Димиров, той изведе съвършено Марио Димитров, който с пряк обстрел изненада вратаря Алекс Божев за 0:1. Домакините от ден на ден затягаха обръча през вратата на Пирин Разлог. В 31-ва минута Петър Жабов от тима на домакините от 20-тина метра с топовен изстрел изненада вратаря Захари Димитров за 1:1. Най-чистото си голово състояние през втората част на срещата младите армейци проиграха в 72-ра минута, когато  след центриране в наказателното поле на гостите Алесандро  Николов не съумя от няколко метра да простреля вратаря на Пирин Разлог Захари Димитров. На три пъти и гредите помогнаха на тима на Пирин Разлог.

„ Резултатът е недействителен на база играта на терена. Илиян Антонов, Павел Жабов, Симеон Александров  и Алесандро Николов направиха непростими пропуски против вратата на гостите. Следващият ни мач ще бъде в понеделник на стадион Българска войска против тима на Оборище Панагюрище ”, показа старши треньорът Стамен Белчев пред сътрудник на Novsport.com .
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР