На срещата присъстваха министър-председателят Михаил Мишустин, председателят на Съвета на

...
На срещата присъстваха министър-председателят Михаил Мишустин, председателят на Съвета на
Коментари Харесай

Путин на съвещание с членовете на Съвета за безопасност на федерацията

На срещата участваха министър-председателят Михаил Мишустин, ръководителят на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко, ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин, заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев, началникът на администрацията на президента Антон Вайно, секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев, министърът на вътрешните работи Владимир Колоколцев, министърът на външните работи Сергей Лавров, министърът на защитата Сергей Шойгу, шефът на Федералната работа за сигурност Александър Бортников, шефът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин, специфичният представител на президента по въпросите на опазването на околната среда, екологията и превоза Сергей Иванов.

Владимир Путин: Колеги, добър ден!

Знаете, че през вчерашния ден Александър Иванович Бастрикин, ръководител на Следствения комитет на Русия, ми рапортува за първите резултати от следствието на диверсията, осъществена на Кримския мост.

Данни от съдебномедицински и други експертизи, както и оперативна информация сочат, че детонацията на 8 октомври е терористичен акт, терористична офанзива, ориентирана към заличаване на гражданската сериозна инфраструктура на Русия.

Очевидно е също, че клиенти, уредници и причинители на терористичния акт са украинските специфични служби. Киевският режим от дълго време употребява терористични способи.

Това са убийствата на общественици, публицисти, учени, както в Украйна, по този начин и в Русия. Това са терористични офанзиви против градовете на Донбас, които не престават повече от осем години. Това са актове на атомен тероризъм, имам поради ракетни и артилерийски удари по Запорожката атомна електроцентрала.

Но освен: специфичните служби на Украйна също са направили три терористични акта против Курската атомна електроцентрала в Русия, като неведнъж подкопават високоволтовите линии на електроцентралата. В резултат на третата сходна офанзива бяха развалени три такива линии едновременно. С подхванатите ограничения повредата е отстранена в най-кратки периоди, не са позволени съществени последствия.

Но са осъществени и редица други терористични офанзиви и опити за сходни закононарушения против електроенергийните обекти и газопреносната инфраструктура на нашата страна, в това число опит за подкопаване на един от секторите на газотранспортната система „ Турски поток “.

Всичко това се потвърждава от справедливи данни, в това число и от показанията на самите арестувани причинители на тези терористични офанзиви.

Както знаете, представители на Русия нямат право да проверяват аргументите за детонациите и разрушаването на интернационалните газопреносни системи, преминаващи по дъното на Балтийско море. Но всички добре знаем кой е крайният бенефициент на това закононарушение.

Така с дейностите си киевският режим в действителност се изравни с интернационалните терористични обединения, с най-омразните групи. Просто е невероятно закононарушения от този тип да бъдат оставени без отговор.

Тази заран по предложение на Министерството на защитата и според проекта на съветския Генерален щаб против украинските енергийни, военни командни и информационни уреди е изстреляно масирано високоточно оръжие с огромен обсег на въздушно, морско и наземно базиране.

Ако опитите за осъществяване на терористични офанзиви на наша територия продължат, отговорите на Русия ще бъдат твърди и по мащаб ще подхождат на равнището на заканите от Руската федерация. Никой не би трябвало да се съмнява в това.

Моля министъра на защитата да рапортува за резултатите.

ВИДЕО: http://static.kremlin.ru/media/events/video/ru/video_low/fsTKTsp9ji6rzIHcx8IbDOOIAW7KaAH1.mp4

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР