„На срещата на върха за Украйна, състояла се в понеделник

...
„На срещата на върха за Украйна, състояла се в понеделник
Коментари Харесай

Ще се шашнете: ВИДЕО показва колко души съпровождат Путин до тоалетната в Париж

„ На срещата на върха за Украйна, състояла се в понеделник в Елисейския замък в Париж, шефът на Кремъл Владимир Путин явно не се е чувствал в цялостна сигурност “, написа немският таблоид „ Билд “, представен от dnes.bg.

„ Първоначално, както се вижда от видеозапис, той отива в тоалетната, съпроводен от шестима мъже. След това Путин се появява в залата за договаряния дружно с въоръжен бодигард с богатирско телосложение.
So I’m counting 6 people accompanying Vladimir Putin to the toilet... pic.twitter.com/BjG5N5IpDR
— Jonah Fisher (@JonahFisherBBC) 9 декември 2019 г.
За договарянията с президента на Франция Еманюел Макрон, канцлера на Германия Ангела Меркел и украинския президент Володимир Зеленски той го акредитира като член на делегацията “, твърди изданието.

„ Бивш началник на една от немските разследващи служби сподели пред „ Билд “: Това е възмутително, Путин през днешния ден си разрешава всичко. Това се случва, когато му позволяват всичко “.

„ Наличието на въоръжен човек в залата по време на такива договаряния е „ открита провокация и опасност. „ Представете си, че по този начин постъпи всяка делегация – тогава при тях в залата за договаряния ще има една дребна войска! “.

По думите на някогашния началник на спецслужба Путин умишлено нарушава границите, написа немското издание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР