На среща в ДАНС днес е била обсъдена координацията за

...
На среща в ДАНС днес е била обсъдена координацията за
Коментари Харесай

Цацаров ще получава данни от ДАНС за скрити имоти на властта

На среща в ДАНС през днешния ден е била разисквана координацията за осъществяване на разпоредени от основния прокурор Сотир Цацаров дейности за даване на информация за несъответствия с заявено имотно положение на лица, заемащи висши обществени длъжности, оповестиха от държавната организация.

По време на срещата двете страни са се прецизирали всяка институция по подготвеност да обобщава без закъснение информацията, съобразена с поставените от обвинител №1 условия за систематизирането й от ДАНС и даването на прокуратурата.

В срещата са взели участие зам.-главният прокурор Иван Гешев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов, шефът на ГДБОП-МВР гл. комисар Ивайло Спиридонов, шефът на ГДНП-МВР гл. комисар Христо Терзийски, изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова, зам.-председателят на КПКОНПИ Антон Славчев, ръководителят на ДАНС Димитър Георгиев и зам.-председателят на ДАНС Недялко Недялков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР