На среща с президента на Израел Реувен Ривлин, наред с

...
На среща с президента на Израел Реувен Ривлин, наред с
Коментари Харесай

Президентът на Израел обеща на Радев експертна помощ по управление на водите заради проблемите у нас

На среща с президента на Израел Реувен Ривлин, наред с редица други въпроси, българският държавен глава Румен Радев сложи въпроса за съдействие в областта на ръководство на водите.

Това заяви за Епицентър.БГ началникът на кабинета на президента Калоян Методиев. Двамата държавни глави се срещнаха в президентския замък в Ерусалим.

България изпитва тежки проблеми в тази област, а Израел е напреднал. Ривлин удостовери опциите на страната му за ръководство на водите и даде обещание експертна помощ.

Утре се чака още конкретика по тематиката.

" Това беше първата стъпка за слагане на въпроса измежду централните в двустранните връзки ", разяснява началникът на кабинета на президента.

Българският държавен глава е в Държавата Израел по покана на израелския му сътрудник президента Реувен Ривлин по случай отбелязването на 75-ата годишнина от освобождението на Освиенцим и Деня за възпоменание на Холокоста. Във възпоменателното събитие се чака да вземат участие над 40 държавни и държавни ръководители от целия свят.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затв
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР