На среща с мама! Анджелина Джоли излезе заедно с шестте

...
На среща с мама! Анджелина Джоли излезе заедно с шестте
Коментари Харесай

Анджелина Джоли отиде на премиера с шестте си деца и всички са ТОЛКОВА пораснали

На среща с мама! Анджелина Джоли излезе дружно с шестте си деца в Ню Йорк и ги заведе на премиерата на кино лентата The Boy Who Harnessed the Wind. И шестимата изглеждаха ужасно пораснали и бяха облечени в звук с тъмната рокля на Анджелина.

10-годишният Нокс беше облечен със сиво сако, панталон и кецове, а близначката му Вивиан бе с тъмносин панталон, черна риза и кецове Converse. 15-годишният Пакс наподобява към този момент като огромен мъж, а за типа му допринасяше и спортно-елегантния му мрачен костюм. 12-годишната Шайло също се беше спряла на черен костюм и класическа бяла риза, до момента в който 14-годишната ѝ сестра Захара бе с дребна черна рокля и ботуши. Най-големият, 17-годишният Мадокс бе заложил на костюм и бежов шал за акцент.

 анджелина джоли Getty/Gulliver

Джоли изглеждаше извънредно елегантна в своята тъмносиня рокля и не спираше да се усмихва, очевидно в чудесно въодушевление.

Актрисата неотдавна призна в свое изявление, че няма проблем, в случай че от време на време не се схваща с децата си или те не я слушат. Дори в противен случай - за нея е изцяло обикновено и даже хубаво, в случай че децата ѝ се бунтуват понякога.

 анджелина джоли Getty/Gulliver

"Всичките ми деца имат бунтарска жила в себе си и съгласно мен това е ужасно. Не желая да са съвършените деца, които единствено стоят и нямат мнение. Нужно е да открият себе си, а това няма по какъв начин да се размине насмалко протест. "

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти ", в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар, особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР