На среща с КНСБ и КТ Подкрепа депутатът от обяви,

...
На среща с КНСБ и КТ Подкрепа депутатът от обяви,
Коментари Харесай

Синдикатите сезират Гешев за нарушено от кабинета Петков решение на парламента


На среща с КНСБ и КТ " Подкрепа " депутатът от разгласи, че кабинетът " Петков " е нарушил решение на Народното събрание за запазването на работата на Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 ". Той попита синдикатите какво би трябвало да се направи по въпроса съгласно тях.

В тези несигурни времена би трябвало да задължим Министерския съвет да следва линията на общия консенсус за националния интерес, която декларират съвсем всички в Народното събрание и отвън него. Синдикати и работодатели имаме изрично мнение по тази тематика и в случай че и Народното събрание излезе с сходно решение, диспути не би трябвало да има и би трябвало да се направи всичко допустимо да се приведе това решение в деяние. Трябва безусловно да се подсигурява осъществяването на решенията на Народното събрание, сподели президентът на КНСБ.

Във връзка с предходното решение за запазването на работата на Топлоелектрическа централа " Марица изток " 2 в същия размер е добре да помислим дружно с господин Манолов (президента на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване – б.ред.) дали не е време да сезираме основния прокурор дали някой е подминал законовоустановени правила и не ги е извършил. Трябва да стане ясно, че това не може да се прави, тъй като другояче какъв е смисълът да вземем ново решение, в случай че някой го наруши. Дисциплиниращият резултат на сходно деяние е необходим и аз поемам ангажимент да сезираме основния прокурор, съобщи Димитров.

Големият проблем е по какъв начин някои управляващи в страната си разрешават да правят нещо друго от вмененото от висшата власт, акцентира президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване. Според мен задължения, поети от държавното управление, в прорез с решение на Народното събрание, би следвало да бъдат недействителни, означи той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР