На среща с другия клоун – Лукашенко – Путлер се

...
На среща с другия клоун – Лукашенко – Путлер се
Коментари Харесай

Путлер говори за „уважение“ от Европа, но има предвид страх. Няма да получи нито едното, нито другото

На среща с другия смешник – Лукашенко – Путлер се изказал назидателно, че желал Европа да се отнася към тях „ с почитание “. 

И по-точно:

Лукашенко: „ Заедно с Русия, която има всичко, от каквото се нуждаят? А пък те (европейските страни) могат да ни дадат технологии и други неща. Какво повече е нужно? “

Путлер: „ Да се отнасят с почитание към нас “.

Ето и детайлностите ↓

Малкият путин не знае какво тъкмо значи почитание. Когато приказва за „ почитание “, той в действителност има поради „ боязън “. Уважението е непознато за него. Той не почита никого и нищо, а и не може да направи нищо, с което да разсъни почитание у себе си. И тъй като диктаторът от кремъл вижда Русия = путин, той постоянно приказва за себе си, когато приказва за Русия. Той счита ресурсите за свои, ракетите за свои, армията за своя, хората за своя благосъстоятелност (не мисля, че това има потребност от пояснение, а и беше явно доста преди мобилизацията и смешните референдуми).

Когато споделя: „ Да се отнасят с почитание към нас “, има поради да се отнасят с почитание към него. 

Но, както към този момент споделих, той не схваща смисъла на думата „ почитание “. Той желае боязън.

Уважение получаваш, когато постигнеш нещо, когато вземеш една страна и я издигнеш от прахта, а не когато вземеш най-голямата страна, най-богата на естествени запаси, минерали, скъпоценни камъни и злато, и я превърнеш в посмешище, невидяло канализация, недокоснало модерна техника, каращо Лада по пътища без асфалт. Това население може да се опасява от теб, тъй като го биеш и убиваш. Но да те уважава… в никакъв случай. 

Същото важи и за интернационалната сцена. Могат да се опасяват от теб, могат да се присламчват поради рублите, които им тъпчеш гърлата, само че да те уважават…? За какво? За умиращите алкохолици, за извращенията в армията ти, за корупцията, за олигарсите на фона на безспорната беднотия по районите? За какво? Малките могат да се опасяват от теб, огромните да те заобикалят, а алчните да ти се подмазват. 

Но тук на никое място не участва уважението. 

И тъй като дребният путин осъзнава това, надълбоко вътре в себе си го осъзнава, усеща го, той желае да избие всичките комплекси, които вървят в комплект с дребната душа. И по тази причина желае да се опасяват от него. в главата му това е еднакво на почитание. Та, говорейки за „ почитание към нас “, той има поради „ боязън от мен “.

Но няма да получи нито почитание, нито пък боязън. Никой към този момент не се опасява от него, като се изключи личните му мужици, които всеобщо се пробват да избягат от съветския „ парадайс “. 

Една дребна скоба тук: От Украйна излязоха дамите и децата, мъжете отидоха да пазят родината си. От Русия излязоха мъжете, зарязвайки дамите и децата си в родината. Бягат от мобилизацията. Чакат по-добри времена, че да се върнат при фамилиите си. 261 хиляди бяха избягалите до оня ден (26 септември). Появи се статистика, че това значи: приблизително по над 40 индивида в минута. В минута!

А и това са данни на ФСБ, т.е.: най-вероятно са мощно занижени с пропагандна цел. 

Това е исторически парадокс (поредният, роден от кремъл през годините) – бежанска вълна откъм страната агресор, от страната, която атакува и окупира…

Затваряме скобата. 

Малкият путин няма да получи почитание, това е повече от ясно. Но към този момент и на боязън не може да се надява (освен откъм личните си граждани). Доказа, че е нула, че е бункерен страхливец, че е лукавец и измамник и думата му не коства и пет копейки; потвърди, че армията му е кръгла недохранена нула, обрана и оглозгана от корупция, че генералите му са най-обикновени дегенерати, окрали парите отвред, дегенерати с вили и лимузини, скъпи любовници и къщи в Западна Европа, лъгали и отклонявали средствата от сякаш великата войска, която – поради техните обири – се оказа по долни гащи, въоръжена със старовремски пушки, спихнати китайски гуми на бетеерите и ръждясали танкове от времето на Студената война. А поради глобите не може и да се надява на произвеждане на модерни оръжия. 

Така става, когато една богата страна се ръководи от клика най-обикновени престъпни нарушители, наркодилъри и мошеници на дребно, пипнали властта и удавили в кръв и извращения цялостен един народ за генерации. 



В същото време съветският патриарх пък се изявява като водач на Ал Кайда и дава обещание, че „ Смъртта на бойното поле във войната сред Русия и Украйна е всеотдайност, която ще измие всички човешки грехове “.

„ …и сме уверени, че тази жертва измива всички грехове, които човек е направил “.

????

Ей на толкоз е да обещае и 72 девственици в парадайса за джихадистите на путин. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР