На среща с актива във Варна присъстваха и най-големите остриета

...
На среща с актива във Варна присъстваха и най-големите остриета
Коментари Харесай

Борисов видя пълен провал за кабинета. Не изсипали и една лъжица асфалт

На среща с актива във Варна участваха и най-големите остриета на ГЕРБ - Деница Сачева, Даниел Митов, Томислав Дончев, Делян Добрев, Костадин Ангелов.

“Мога да ви приказвам доста. И тази една година неуспех. Пълен неуспех! Оставиха парите за " Хемус " в сметка и ги опукаха”, отсече Борисов.

Схемите със строителството на Автомагистрала “Хемус” бяха разгласени от министъра на вътрешните работи. Според изказванията обаче парите за инфраструктурия обект са били изнесени с чували благодарение на фиктивни компании и малоимотни лица. Става дума за милиарди, раздадени предплатено.

" Всяка седмица се натрупат милиарди задължения. И ще се заплаща всичко в пъти повече. Половин милиард на седмица! Не се откри един публицист да ги сумира и да пита - абе, аджеба, къде са. Това се споделя - цялостен медиен комфорт ", означи още Борисов.

Медийният комфорт по време на ръководството на ГЕРБ обаче докара България до 112-то място по независимост на словото. Липсата на сериозни въпроси по отношение на някогашните ръководещи разреши на корупцията в страната да вземе връх.

“Една лъжица асфалт не са изсипали. Не поддържат и сегашните автомагистрали. Те са рискови, в резултат на една година масраф на парите, които им оставихме”, възмути се още някогашния министър председател.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР