На среща на "Дондуков" 2 президентът Румен Радев Румен Георгиев

...
На среща на "Дондуков" 2 президентът Румен Радев Румен Георгиев
Коментари Харесай

Румен Радев: Трябва да създадем възможности за извънкласна дейност за развитие на потенциала на българските ученици

На среща на "Дондуков " 2 президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на разиска с Българската стартъп асоциация (BESCO) нуждата от повишение на цифровите умения на българските младежи като причина за развиване на съвременна и конкурентоспособна българска стопанска система с висока добавена стойност, оповестиха от президентския прессекретариат.

Срещата е част от поредност диалози на президента за стимулиране на съдействието сред образованието и действителната стопанска система. На нея участваха Иван Василев - член на Управителния съвет на Българската стартъп асоциация, и Алексей Христов - ръководител на Управителния съвет на Сдружение на олимпийските тимове по естествени науки.

От BESCO обявиха поддръжката си за построяването на Мултифункционален юношески учебен комплекс за просвета и нововъведения, който президентската институция предложи към Проекта на План за възобновяване и резистентност на Република България. Позицията на BESCO се дължи и на поредните старания на организацията за реализирането на сходен план в страната ни.

"Днешните възпитаници ще бъдат хората, които ще осъществят дълготрайните ни упоритости за новаторска българска стопанска система, по тази причина би трябвало да подкрепим тяхното обучение, като създадем благоприятни условия за извънкласна активност за развиване на капацитета на българските младежи. Това е концепцията на Мултифункционалния юношески учебен комплекс ", съобщи президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. Освен опцията всеки родител да заведе детето си на безвъзмездни извънкласни действия по новаторско образование, планът планува комплексът да се трансформира и в дом на българските олимпийски тимове по официални, естествени и приложни науки. Третият модул от плана е "Развитие на нововъведения и технологии ".

Изграждането на Мултифункционален юношески учебен комплекс ще способства за възстановяване на подготовка на фрагментите в България, а има капацитет и да притегли български експерти, които се осъществят зад граница, съобщи Иван Василев от BESCO.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР