На среща много от нас с нетърпение очакваме вкусното хранене

...
На среща много от нас с нетърпение очакваме вкусното хранене
Коментари Харесай

7 храните, които могат да убият либидото ти

На среща доста от нас с неспокойствие чакаме вкусното хранене с колегата си, последвано от секс, който (надяваме се) е доста трогателен.
Точно както някои храни могат да подтикват половото ви предпочитание, други могат да намалят либидото ви, да създадат по-труден оргазма и да ви накарат да се помъчите много, с цел да достигнете до висшото наслаждение. Ако планирате сантиментална вечер с колегата си, това са храните и напитките, които е добре да избегнете.
Алкохол
Това наподобява противоположно, тъй като може също по този начин да заблуди мозъка ни, с цел да мислим, че сме уверени и безгрижни, само че алкохолът е депресиращ и забавя функционалностите на централната нервна система.
В допълнение към обстоятелството, че алкохолът убива настроението в спалнята, телата ни също би трябвало да обработват цялата захар, която участва в алкохолните питиета. Сякаш не е задоволително, че ни пречи да достигнем същинско полово наслаждение, алкохолът постоянно ни оставя да се усещаме мудни и депресирани на идващия ден. Колко трагичен двоен удар.
Пуканки
Ако планирате да прекарате сантиментална вечер пред тв приемника с обичания, последвана от буен секс, не включвайте пуканките в менюто си. Химическите субстанции, употребявани в обвивката на пуканките, са свързани с по-ниско полово предпочитание. Чувалите за пуканки съдържат перфлуороалкилови киселини, които понижават броя на сперматозоидите при мъжете и понижават либидото при дамите.
Пържени храни
Всички знаем, че мазните, пържени храни не са тъкмо най-здравословните добавки към нашата диета - само че всичко е наред, в случай че ги консумираме умерено. Въпреки това, бихме ви предложили да запазите тези вкусни пържени картофи за дните, когато не планирате да вършиме секс с колегата си. Тъй като солените храни предизвикват задържане на течности и отичане на корема, постоянно срещано е да изпитват равнища на дискомфорт след консумирането им. Излишно е да споделям, че това съществено може да попречи на вашето предпочитание за секс. Пържените храни също могат да причинят отмалялост и дехидратация ", а това звучи като рецепта за злополучие в спалнята. Затова, в случай че планирате сантиментална вечеря последвана от секс, заложете на нещо по-здравословно.
Сирене
Въпреки че сиренето е безусловно вкусно, то може да провокира безпорядък с вашите хормони както за мъжете, по този начин и за дамите. Тъй като визира както тестостерона, по този начин и естрогена, сирената понижават либидото – по тази причина, по-добре оставете сирената за вечерите с другари и ги заменете с нещо друго, в случай че планирате сантиментална вечер с обичания.
Газирани питиета
Консумирането на сода и всяка храна или напитка, която е с високо наличие на рафинирана захар, е бърз метод да убиете секса. Рафинираната захар се свързва с нараснали равнища на тревога и меланхолия, които са две бързи либидо-убийци. Повишените равнища на глюкозата могат да подтиснат функционалността на мозъка ви, което негативно въздейства на вашето въодушевление, наред с други неща. Други храни и питиета, които са с високо наличие на рафинирана захар, включват бонбони, сокове и сладки закуски. Затова избягвайте ги, в случай че ви следва да вършиме секс довечера.
Зърнени закуски
От всички предмети в този лист, обичаната зърнена просвета има най-интересната причина да бъде либидо-убиец. Джон Харви Келог, основателят на зърнените закуски, бил голям набожен във въздържанието и прекарвал много време търсейки храни, които биха заплашили половите старания. Ако желаете да се разбунтувате против Келог и очевидното му предпочитание да ви лиши от приемлив полов живот, консумирайте обичаните си зърнени закуски с естествени афродизиаци като канела и мед.
Бобови култури
Въпреки че фасул и бобови растежи нормално са здравословно допълнение към вашата диета, те не са тъкмо удобни за приемлива полова нощ. Те са натоварени с олигозахариди (въглехидрати, които мъчно се смилат) и основават газ в дебелото черво. Неразположеността в региона на корема може да бъде физически неуместна до точката на болежка и може да ви бъде мъчно да се чувствате супер секси и в въодушевление, когато сте цялостни с въздух.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР