На специално събитие във Варна Lidl пожела успех на българските

...
На специално събитие във Варна Lidl пожела успех на българските
Коментари Харесай

Lidl подари талисман с пожелания за успех на националите по волейбол на ЕП

На особено събитие във Варна Lidl пожела триумф на българските национали по волейбол преди старта на идното Европейско състезание за мъже. Lidl изненада състезателите на Пламен Константинов с огромна топка амулет, особено подписана от най-запалените им почитатели. Получиха я Цветан Соколов, Алекс Николов, Алекс Грозданов, Георги Братоев, Аспарух Аспарухов и Денис Карягин, които участваха на събитието. Топката ще носи шанс на играчите в идните им мачове. България стартира присъединяване си на Европейското състезание на 29 август в Двореца на културата и спорта във Варна.

„ За нас е привилегия да бъдем сътрудник на българския волейбол и да сме съпричастни с техните триумфи и победи, които радват и с които се гордеят всички българи. Видно е, че тази наша поддръжка е дълготраен ангажимент, както и вярата, че положителната храна е в основата на положителната игра ", сподели Нели Месерджиева, шеф „ Промоции, маркетинг и потребителско държание " в Лидл България. Тя връчи на националите ни богата кошница с плодове и им пожела доста мотиви за наслада.

„ Радвам се, че продължаваме да вървим дружно към триумфа. Както Лидл България ни дава свежите плодове и свежите храни, по този начин ние даваме свежите попълнения на мъжкия и женския национални тимове на България по волейбол. Сега пожелаваме триумф на мъжкия народен тим на Европейското състезание. Очакваме ви в залата от 29 август. В идващите две седмици Варна ще бъде волейбол ", съобщи Любомир Ганев, президент на Българската федерация по волейбол.

Устойчивата поддръжка на Lidl продължава шеста година, като с изключение на националните тимове за мъже и дами, поддръжката на компанията обгръща и всички национални тимове при подрастващите.

„ В лицето на Лидл България имаме доста сериозен сътрудник. Благодарим им за дългогодишната поддръжка и по тази причина, че влагат освен в мъжкия и женския народен тим, само че и в младежките групи ", съобщи Пламен Константинов, селекционер на мъжкия народен тим по волейбол.

За да пожелаят триумф на мъжката селекция, на събитието участваха и представители на двата тима на България, спечелили медали на приключилите неотдавна огромни шампионати - Петьо Иванов и Деян Маринов от националния тим за мъже до 17 година Те се отличиха със сребърен приз на Европейско състезание, и Венислав Антов и Ивайло Дамянов от националния тим до 21 година, които завоюваха бронзови медали на Световно състезание.

По време на събитието на паркинга на Lidl бе проведена почитател зона, в която присъстващите тестваха своите умения в специфична волейболна игра с цел, с цел да завоюват награди, както и да се снимат с любимците си от мъжкия народен тим и от тимовете до 17 и до 21 години.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР