На специално събитие в Китай Honor представи флагманския смартфон Magic6

...
На специално събитие в Китай Honor представи флагманския смартфон Magic6
Коментари Харесай

Honor представи флагмана Magic6 Ultimate и специалната му версия Magic6 RSR Porsche Design

На особено събитие в Китай Honor показа флагманския смарт телефон Magic6 RSR Porsche Design, основан в съдействие с Porsche, както и най-усъвършенствания си флагман Magic6 Ultimate.

Спецификациите на Magic6 RSR Porsche Design са в по-голямата си част идентични с тези на Magic6 Ultimate. Основната разлика сред двата е дизайнът. При проектирането на Magic6 RSR Porsche Design двете компании са се въодушевили от екстериора на първокласния седан Porsche Taycan. Задният похлупак и металната рамка на смарт телефона са проектирани в стила на автомобила, а модулът на задната камера имитира шестоъгълната конструкция на Porsche, като повтаря истинския си цвят и текстура.

Honor Magic 6 RSR Porsche Design разполага с 6,80-инчов LTPO OLED екран със съответствие на страните 19,69:9, FHD+ резолюция (2800 × 1280 пиксела) и адаптивна периодичност на освежаване от 1-120 Hz, с цел да се обезпечи гладко възпроизвеждане на наличие и да се удължи животът на батерията. Дисплеят предлага 1,07 милиарда цветови нюанса, поддържа цветовата гама DCI-P3, 4320Hz ШИМ надзор на яркостта на подсветката, както и технологиите HDR и Honor Oasis Eye Protection Screen. Пиковата бляскавост е 5000 нита. Дисплеят е предпазен от надраскване с Honor Diamond Giant Rhino Glass.

Honor Magic 6 RSR Porsche Design

Honor Magic 6 RSR Porsche Design е основан на 8-ядрения флагмански процесор Snapdragon 8 Gen 3 на Qualcomm, в композиция с графичен процесор Adreno 750. Оперативната памет е 24 GB, а флаш паметта – 1 TB.

Устройството може да се похвали с тройна задна Ultra Dynamic Variable Eagle Eye H9800 камера. Тя се състои от 50МР датчик с оптична стабилизация на изображението, 180 МР телефото перископен обектив с оптична стабилизация на изображението и 50 МР датчик с широкоъгълна оптика. Основната камера разполага с интелигентно регулируема бленда, варираща от f/1,4 до f/2,0. В предната част на смарт телефона е ситуирана 50МР камера с широкоъгълна оптика, допълнена от 3D камера за дълбочина и поддържаща видеозапис с резолюция до 4K.

Смартфонът работи с фирмената среда MagicOS 8.0, основана на Android 14. Батерията е с потенциал 5600 mAh и поддържа 80W бързо кабелно зареждане Honor SuperCharge, както и 66W безжично зареждане с Honor Wireless SuperCharge и назад безжично зареждане. Устройството разполага и със стерео високоговорители с DTS:X Ultra Sound Effects. Що се отнася до отбраната от влага и прахуляк, устройството е сертифицирано по стандарта IP68.

Honor Magic6 RSR Porsche Design ще се предлага в два цвята: сив (Agate Gray) и розов (Frozen Berry Pink). Цената му е към 1389 $, а продажбите ще стартират на 22 март.

Honor Magic6 Ultimate

Спецификациите на Honor Magic6 Ultimate са сходни с тези на Magic6 RSR Porsche Design.

Смартфонът е основан на същия процесор – Snapdragon 8 Gen 3. Оперативната памет е в тази ситуация е 16 GB, а потенциалът на флаш паметта е 512 GB или 1 TB. Съобщава се, че смарт телефонът поддържа двупосочна сателитна връзка.

6,8-инчовият LTPO OLED екран е с FHD+ резолюция (2800 × 1280 пиксела) и адаптивна периодичност на освежаване от 1-120 Hz. Задната камера е в същата настройка като тази при Magic6 RSR Porsche Design с регулируема бленда от f/1,4 до f/2,0 и поддържа оптична стабилизация. Резолюцията на предната камера още веднъж е 50MP.

Смартфонът разполага с батерия с потенциал 5600 mAh с поддръжка на 80W кабелно бързо зареждане и 66W безжично зареждане. Honor Magic6 Ultimate има IP68 резистентност на вода и прахуляк. Дебелината на смарт телефона е 8,9 мм, а тежестта му е 227 грама. Устройството ще се предлага в черни и лилави цветови разновидности.

Honor Magic6 Ultimate е разполагаем за предварителна поръчка, а продажбите му стартират на 22 март. Цената на устройството с 16 GB RAM и 512 GB флаш памет е към 972 $. Във версия с 16 GB RAM и 1 TB флаш памет памет цената ще е към 1070 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР