На специално събитие пред стотици свои съграждани, номинацията за кмет

...
На специално събитие пред стотици свои съграждани, номинацията за кмет
Коментари Харесай

Инж. Христов от Спаси София представи програмата си за район Подуяне пред своите съграждани

На особено събитие пред стотици свои съграждани, номинацията за кмет на Подуяне на Обединени за София показа своите цели за възстановяване на живота в региона. “Израснал съм тук и чудесно познавам проблемите и решенията. Срещите с жителите, които направихме през годините, пък в допълнение ме зареждат с хъс и сила да се оправя с провокациите. Аз в действителност се вслушвам в упованията и концепциите на хората. ” - съобщи инж. Кристиян Христов.

Като свои цели за Подуяне той посочи построяването на нов парк Могилите в кв. Левски Г, ремонт на основни тротоари, нови и красиви междублокови пространства и доста затегнат надзор върху почистването и сметосъбирането. “Ще проследявам строителството на метрото да завърши в декларираните периоди и ще се боря за създаване на буферни паркинги към новите станции, с цел да не се задръсти региона от прииждащите коли. ” - добави претендентът за кмет на Подуяне инж. Христов.

Пътният инженер обърна изключително внимание върху решенията касаещи придвижването в тази част на града и подобряването на превоза към останалите квартали на София. Освен незабавно създаване на бул. “Източна дъга ”, той уточни като предпочитани за поправяне основни артерии като “Летоструй ”, “Панайот Хитов ”, “Васил Петлешков ” и “Поп Грую ”. “Като пътен инженер залагам не на запълване на дупки, а на изцяло поправяне на улиците - от край до край. Длъжни сме да осигурим равни улици, необятни тротоари с дървета и усъвършенствана пътна сигурност за всички участници в придвижването. ” - сподели пред жителите претендентът за Подуяне. За решение на казуса с паркирането, той е планувал построяването на нови паркинги, в това число и буферен до бъдещата метростанция в Левски Г.

показа инж. Христов и акцентира на общата им работа в Столичната община. “Нашият претендент към този момент е натрупал административен и експертен опит и ще стартира да взема решение проблемите на жителите от първия ден. Познавам Кристиян и знам, че той е почтен и деятелен човек, който ще работи дружно с жителите и ще бъде заслужен бранител на ползите на Подуяне пред Столичната община. Аз от своя страна подсигурявам, че дружно ще се борим значимите планове за региона да бъдат осъществени и да се обезпечи финансиране за тях. ” - сподели, лидер на общата листа за общински съветници и водач на.

Инж. Кристиян Христов е роден и израснал в кв. Левски В. Като част от екипа на, той е работил върху основни планове за възстановяване на превоза и придвижването в целия град, включително по отчети и тактики. “Десетките оферти, по които работихме, ми демонстрираха, че има смисъл. Многобройните срещи с хората в допълнение ме стимулират да не стопираме. Като почитател на футболен клуб Левски, в действителност бих се съгласил, че трябват каузи, а не думи! ” - приключи представянето си инж. Христов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР