На специална прожекция в рамките на СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ, тийнейджърският

...
На специална прожекция в рамките на СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ, тийнейджърският
Коментари Харесай

Гледаме в събота Смартфонът-беглец на София Филм Фест

На специфична прожекция в границите на СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ, тийнейджърският филм „ Смартфонът - дезертьор “ на „ Амрита Арт “ ще отвори портала на времето за първи път в раздел „ Ново българско кино “. Тийнейджърите Фил (Симеон Филипов), Анджи (Василена Стоянова) и Марко (Матей Генчев) се впускат в необикновено премеждие, с цел да спасят болното братче на Анджи.

В търсене на заровеното богатство на Вълчан челник, високотехнологичен смарт телефон се оказва машина на времето и ги придвижва в предишното - измежду страшни хайдути, където ги чакат доста рискове. Децата съумяват в част от секундата на създадат скок от 18-ти в 21-ви век, само че дружно с тях през портала на времето са засмукани Вълчан челник и поп Мартин. Ужасът от новия чужд свят трансформира страшните хайдути в безпомощни деца, които се пробват да оцелеят в нашата действителност.

Ще им простят ли те и ще ги одобряват ли за свои другари? Ще успее ли Тайният сътрудник да се домогне до смарт телефона и да им попречи? Всичко това ще разберем на 17 март от 16:00 часа в кино „ Люмиер “! Преди прожекцията ще имате опция да се срещнете и да разговаряте с актьорите и с екипа на филма
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР