На специален брифинг днес директорът на Българска народна банка Димитър

...
На специален брифинг днес директорът на Българска народна банка Димитър
Коментари Харесай

Борисов: Бил съм и опозиция, и управляващ! Искрено вярвам - съединението прави силата!

 На специфичен брифинг през днешния ден шефът на Българска национална банка Димитър Радев, министър ръководителя на България Бойко Борисов, министърът на финансите Владислав Горанов разясниха приемането на България в чакалнята на еврозоната, което стана факт преди минути.

" Време е да се поздравим във връзка с присъединението на българският лев към влаутният механизъм в чакалнята на еврозоната. Това за нас е единствено началото. Свързваме кръвоносната система на нашата стопанска система със най-силните формирования на света. В съвремения световен свят Европейският съюз би трябвало да бъде все по-обединен. Имаме късмет в идващите десетилетия да реализираме развиване, което българските жители заслужават " сподели министър Владислав Горанов.

" На всички, които поддържаха България, изричам благодарности. Надявам се скоро и нашите съседи Румъния да се причислят към нас. Същевременно обаче не се веселя, погрешно ми е. Днес трябваше да сме дружно с президента Радев..... Дали не можем да проявим малко мъдрост? Моето предложение, в това число и към опозицията - да се хванем да работим, митингите да са в заводите и фабриките, тежки времена се задават. Виждате, че прокуратурата всеки ден навестява някое наше министерство. Не се греша в работата на прокурорите, не им давам и оценка. Когато сме единни, когато не си вършим ние мръсотиите един на различен, България ще дръпне напред! Истински щях да бъда благополучен, и президента да седеше тук. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР