На Сотир Цацаров му запари под краката и той се

...
На Сотир Цацаров му запари под краката и той се
Коментари Харесай

Риба, риба, ама цаца

На Сотир Цацаров му запари под краката и той се опитва да работи с ход напред. Обиграният в политическите игри някогашен основен прокурор изпреварващо разгласи, че се отдръпва от шефското място в антикорупционната комисия.

Почти 10 години Цацаров бранеше властта и преодоляваше с непоклатимо успокоение скандал след скандал. Въпреки записите, които разкриваха кой го е избрал за основен прокурор. Въпреки диалозите, показващи по какъв начин някогашният министър председател Бойко Борисов непосредствено го натиска да кадрува в правосъдната система. Нищо не последва е след мистериозното изгубване на тефтерчето на Филип Златанов с инструкции кой да бъде ударен, както и с поправянето на буквите " Директива за птиците " в него

Сотир Цацаров сполучливо научи наследника си Иван Гешев да преследва и натиска медиите, до момента в който станат комфортни или до момента в който изчезнат. Ехото на " ЦУМ гейт " още отшумява и към този момент е задоволителна причина Цацаров да бъде отхвърлен от тайните на страната.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР