На снимката: Владислав Панев.Коалицията Алексей Петров“ спъна България за еврозоната“.

...
На снимката: Владислав Панев.Коалицията Алексей Петров“ спъна България за еврозоната“.
Коментари Харесай

Владислав Панев: Коалиция „Алексей Петров“ спъна България за еврозоната

На фотографията: Владислав Панев.
„ Коалицията „ Алексей Петров “ спъна България за еврозоната “. Това сподели някогашният народен представител от „ Демократична България “ Владислав Панев през днешния ден. Думите му пристигнаха откакто депутатите от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, „ Възраждане “ и „ Български напредък “ провалиха съвещания на парламентарната икономическа комисия, до момента в който се гледаха измененията в Кодекса за застраховането, нужни като изискване за влизане в еврозоната.

По думите на Панев в ефира на bTV зад това стои ползата на компанията – водач на пазара на застраховката „ Гражданска отговорност “ – „ Лев инс “, следена от някогашната барета.

По думите на Владислав Панев една и съща коалиция в 48-я парламент е определяла най-ключовите решения.

„ Има разделяне в политическия живот и в българското общество – от едната страна са проевроатлантическите сили Демократична България и Политическа партия, а от другата страна е обединението „ Рашидов “, след това „ Хартиената коалиция “, след това „ Коалицията за прекъсване следствието на основния прокурор “. Коалицията „ Алексей Петров “ направи по този начин, че поради един човек, който е по-равен от останалите в българското общество, България ще пропусне тази опция (влизането в еврозоната, б. р.) “, сподели той.

„ За това се борим – всички да са равни пред закона, а не да има едни по-равни, на които болшинството в Народното събрание служи постоянно, когато техните ползи бъдат наранени “, уточни Владислав Панев.

Той регистрира три дребни, само че значими промени, които е приключил 48-ят парламент – за това хората да могат да слагат фотоволтаици върху покривите на къщите без административни процедури, за синята карта – компаниите да могат елементарно да наемат квалифицирани експерти от чужбина, и за отбраната на подателите на сигнали за нарушавания.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!4ТАГОВЕ предходна статияВАШИЯТ КОМЕНТАР Моля въведете коментар!Моля въведете името си тук Запомни ме при идващ коментар

, 05.02.2023, 14:35
05.02.2023, 14:02
05.02.2023, 13:18
05.02.2023, 12:20
Последни публикации-05.02.2023, 15:19-05.02.2023, 14:35-05.02.2023, 14:02Партньори
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР