На снимката: Владимир ПутинСмята се, че НАТО е предупредила своите

...
На снимката: Владимир ПутинСмята се, че НАТО е предупредила своите
Коментари Харесай

„Таймс“: Путин може и да направи ядрен опит на границите на Украйна

На фотографията: Владимир Путин
Смята се, че НАТО е предизвестила своите членове, че президентът Путин е подготвен да показва готовността си да употребява оръжия за всеобщо заличаване с нуклеарен опит на границите на Украйна, написа английското издание „ The Times “. Някои непотвърдени източници споделят, че е допустимо нуклеарния опит, в случай че подобен има, да бъде в Бяло или Черно море. 

Кремъл алармира за готовността си за забележителна ескалация, защото Русия губи позиции на бойното поле, споделя изданието. Опасенията от по-ранните подмятания на Путин, че може да прибегне до сходна тактичност, се ускориха през вчерашния ден с изказванията, че трен, ръководен от секретното нуклеарно поделение, е бил предопределен за Украйна.

 The sight of the military supply train on the move is seen as a signal to the West of the Kremlin’s willingness to consider all options

Конрад Музика, основан в Полша анализатор в региона на защитата, съобщи, че влакът, видян в централна Русия, е обвързван с 12-то основно ръководство на съветското министерство на защитата и че то „ дава отговор за нуклеарните муниции, тяхното предпазване, поддръжка, превозване и издаване на части “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР