На снимката: Стефан ЯневАко Български възход“ получи третия мандат –

...
На снимката: Стефан ЯневАко Български възход“ получи третия мандат –
Коментари Харесай

Стефан Янев не изключва „Възраждане“ да подкрепи третия мандат

На фотографията: Стефан Янев
„ Ако „ Български напредък “ получи третия мандат – не изключвам поддръжка от никого, в това число от „ Възраждане “. Необходимо ни е обединяване и би трябвало да излезем от омагьосания кръг през последните две години, в които България скача от рецесия в рецесия “, това сподели през днешния ден водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев. 

Виолета Комитова, заместник-председател на партията, пък изясни, че „ би трябвало да се търсят благоприятни условия за държавно управление, в случай че е допустимо с първия мандат “.

„ Какво прилагателно ще сложат на държавното управление, дали ще бъде с специалисти или ще хора, които са по политически свързани – не ме тормозят тези етикети “, сподели още Янев в изявление за NOVA.

Според него идеалният вид за кабинет е държавно управление с всички парламентарно показани партии. „ Това е коалиция 200 плюс депутата. Не приказваме за партиите накуп, а да кажем с някои от партиите – частична поддръжка. Това е въпрос на технология, диалози и благоприятни условия. Песимистичният вид е 160 плюс депутати. Тоест три партии няма да бъдат задоволителни “.

По думите на Виолета Комитова в ефира на bTV е вероятен кабинет на малцинството. „ Ако се стигне до третия мандат за сформиране на държавно управление е допустимо Стефан Янев още веднъж да стане премиер„, уточни тя.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР