На снимката: Росен ПлевнелиевЗа евентуална среща между ГЕРБ-СДС и Продължаваме

...
На снимката: Росен ПлевнелиевЗа евентуална среща между ГЕРБ-СДС и Продължаваме
Коментари Харесай

Плевнелиев: Следващата седмица ще има среща между ГЕРБ и ПП пред камери

На фотографията: Росен Плевнелиев
За възможна среща сред ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната “ заяви през днешния ден в свое изявление Росен Плевнелиев, президент на България сред 2012 и 2017 година и част от контактната група, която ГЕРБ излъчи за осъществяване на политически диалози преди връчването на мандатите след конституирането на 48-мия Парламент.

По думите на Плевнелиев, той и Соломон Паси – другият началник на контактната група, няма да вземат участие в диалози. В диалозите няма да взе участие още и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В последните дни „ Продължаваме промяната “ приканват ГЕРБ да седнат на диалози с тях, само че в лидерски състав. От думите и държанието на представители на ГЕРБ обаче излиза наяве, че Борисов няма желание – или предпочитание, да се срещне с Кирил Петков и Асен Василев обществено.

В изявление за NOVA Плевнелиев уточни, че „ идната седмица ще имаме диалози пред камерите сред ГЕРБ и „ Продължаваме промяната “.

„ Продължаваме промяната “ отхвърлиха да вземат участие в диалозите с контактната група на Плевнелиев и Паси, като обявиха, че няма да поддържат държавно управление мандат на ГЕРБ. По-късно споделиха, че биха разговаряли с ГЕРБ, с цел да схванат дали са „ подготвени да скъсат пъпната шнур с основния прокурор Иван Гешев и най-сетне да съумеят да го упоменат в едно изречение със правосъдна промяна “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР