На снимката: Наско Сираков и Константин ПапазовКонстантин Папазов обяви че

...
На снимката: Наско Сираков и Константин ПапазовКонстантин Папазов обяви че
Коментари Харесай

Тити Папазов: Напускам Левски под натиск

На фотографията: Наско Сираков и Константин Папазов
Константин Папазов разгласи че е подал оставка като член на Надзорния съвет на ПФК Левски.

Това е станало по време на вчерашната среща за бъдещето на изпитващия финансови проблеми футболен клуб сред управление, спонсори и почитатели на „ сините “.

„ Подадох оставка от Надзорния съвет. Собственикът би трябвало да реши дали ще я одобри. Бях заставен да взема това решение под напън. Мисля, че в случай че аз съм казуса, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с обич за ЛЕВСКИ и безусловно безкористно! Горд съм, че доскоро повече от две години бях в основата ЛЕВСКИ да си възвърне своята достоверност. Година по-късно да откри поддръжката на генералния спонсор PALMS BET! Само ЛЕВСКИ за всички същински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от Върховен административен съд!!! “, написа Папазов в профила си във Facebook.



Малко по-късно той разгласява и втори пост в обществената мрежа, в който акцентира, че тематиката с оставката му е изчерпана и няма да разяснява въпроса повече.

Припомняме, че Константин Папазов имаше водеща роля през лятото на 2020 година при прехвърлянето на собствеността от тогавашния притежател на „ Левски “ Васил Божков. Първоначално баскетболният треньор бе изявил подготвеност той да одобри акциите и да се погрижи за спасяването на „ Левски “. В последна сметка мажоритарният дял (86,6%) бе джиросан на Наско Сираков, който съобщи, че ще даде 35% от този дял на Папазов, само че това по този начин и не се случи.

В началото Папазов помагаше интензивно за финансирането, даже един път отпусна заем, с който да се платят заплатите на футболистите. По-късно стана ясно, че Папазов  е оперирал със средства на предприемача Стойне Манолов, тогавашен притежател на ФК „ Царско село “.

След това Папазов последователно бе изтласкан от управителните решения в „ Левски “. Той бе наклеветен и за основен провинен за метода, по който бе разтрогнат контракта с компанията за спортна екипировка „ Макрон “, който коства на „ Левски “ към 110 000 лева.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР