на снимката: Михаел ШумахерМихаел Шумахер едновременно е тук и го

...
на снимката: Михаел ШумахерМихаел Шумахер едновременно е тук и го
Коментари Харесай

Приятел на Шумахер: Едновременно е тук и го няма

на фотографията: Михаел Шумахер
„ Михаел Шумахер по едно и също време е тук и го няма “. Това разкри някогашният началник на „ Джордан “ и другар на Шумахер – Еди Джордан. Вече минаха повече от 9 години от тежкия случай, който седемкратният международен първенец във Формула 1 претърпя, до момента в който кара ски.

Информацията за положението му е нищожна, като околните му са изцяло изолирани от медиите, само че се твърди, че Шумахер е изцяло некомуникативен, въпреки и да е в схващане. Еди Джордан на процедура удостоверява това с думите се, че германецът „ по едно и също време е тук и го няма “. Това значи, че положението на Шумахер продължава да не се усъвършенства, макар многомилионните здравни грижи, които се поставят за него.

Самият Джордан има възбрана да посещава Шумахер от неговата брачна половинка Корина, само че с него се е свързал синът на някогашния водач – Мик, който също е част от Формула 1.

„ Бях разчувстван, че той ме потърси, тъй като обстановката е тежка за него “, сподели Джордан, откакто Мик му е дал елементи за положението на татко си.

Именно Джордан дава на Михаел първия му старт във с болида на едноименния отбор през 1991-ва година. Желанието му е да го притегли за непрекъснато през идващия сезон, само че германецът избира предлагането на Бенетон.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР