На снимката: Ивайло МирчевПрез 1908 г. сме обявили независимостта си

...
На снимката: Ивайло МирчевПрез 1908 г. сме обявили независимостта си
Коментари Харесай

През 1908 г. сме обявили независимостта си от Османската империя. Крайно време е да обявим независимостта си и от Путиновата

На фотографията: Ивайло Мирчев
„ През 1908 година сме оповестили независимостта си от Османската империя. През 2022 година е извънредно време да обявим независимостта си и от Путиновата “. Така Ивайло Мирчев от „ Демократична България “ поздрави почитателите си във Facebook за Деня на независимостта. 

„ Оставим ли основни за страната ни запаси в директна взаимозависимост от прищевките на един болен деспот, предаваме България и застрашаваме статута ѝ на суверенна страна “, написа още той.

„ Живеем в исторически времена и смелостта на идващото ръководство ще дефинира мястото ни в историята и в бъдещето на Европа “, споделя още Мирчев.

„ Независимостта не е единствено въпрос на достолепие. Тя е рационалният избор. Изберете самостоятелност за България – с № 25 на 2-ри октомври. За да могат децата и внуците ни един ден да дишат свободно и да се гордеят с делата ни, а не да се срамят от малодушието и наведения ни тил. Да живее свободна и самостоятелна България! Да живее българският народ “, приключва той.

Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР