На снимката: Иван ДемерджиевОптимист съм, че България ще влезе в

...
На снимката: Иван ДемерджиевОптимист съм, че България ще влезе в
Коментари Харесай

Започва акция срещу мигрантите. Демерджиев смята, че ще влезем в Шенген през 2023 г.

На фотографията: Иван Демерджиев
„ Оптимист съм, че България ще влезе в Шенген при започване на втората половина на тази година “. Това сподели служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев след среща с Нотис Митарачи, министър по миграцията и убежището на Гърция.

Двамата са разискали проблемите с незаконната миграция. Митарачи е поел ангажимент да посредничи при диалозите за приемането на страната ни в Шенген.

„ Фокусът върху опазването на външните граници би трябвало да се ускори и да се работи в посока по-сериозна взаимност от страна на Европейски Съюз по този въпрос “, сподели Демерджиев.

Акция против незаконната миграция стартира в цялата страна, сподели министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред медиите. Действията по нея са от дълго време готови, добави той.

„ На територията на страната към този момент има сполучливи реализации на ГДБОП и Гранична полиция. Ударени са съществени групи за каналджийство. Акцията продължава и в идващите дни освен в България, само че и в Турция “, уточни Демерджиев.

Той означи, че това е пътят да разгадаем казуса с незаконната миграция. Подобни акции ще има и взаимно с Гърция, на трансграничната престъпност може да се отговори единствено със взаимоотношение, добави Иван Демерджиев.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР